søndag, januar 29, 2023

Én ting bekymrer fortsat Nikolaj Jacobsen

Danmark kan selv afgøre, om de skal i VM-kvartfinalen. Men selvom pilen peger mod en plads blandt de sidste otte, er Nikolaj Jacobsen ikke rolig. Han har særligt én bekymring. – Jeg synes ikke, vores defensiv er på det niveau, hvor vi gerne vil have den, endnu. – De gange, hvor vi er blevet sat under pres, har den ikke været på det niveau, den skal være. Mod Kroatien havde vi store problemer. Der var også noget mod USA og Belgien. – Der har også været gode perioder, og dem kigger vi selvfølgelig på. Jeg er sikker på, at spillerne gør alt, hvad de kan, for at rette det til. Men det er et fokuspunkt, fortæller landstræneren. For mange huller Kroatien har lavet flest mål mod Danmark under VM (32). Belgien fandt vej til de danske netmasker 28 gange. Nikolaj Jacobsen mener, det skyldes flere ting. – Det handler om at være forudseende i forsvaret, når de kommer med stor fysik. Vi har haft udfordringer med at stå tæt nok. – Der er for mange små huller i vores midterforsvar, hvor de kan komme igennem. Der har vi ikke været helt på det niveau, som jeg synes, vi bør være, hvis vi skal nå rigtig langt. Der er ingen tvivl om, at vores defensiv skal gøres tættere, siger han. Manden med ansvaret tror dog på, at det nok skal blive bragt i orden. – Vi skal kunne løse udfordringerne i forsvaret. Det er et spørgsmål om at koncentrere sig, huske tingene og stole på hinanden. Har skiftet ud Mandag morgen har Nikolaj Jacobsen foretaget flere udskiftninger i den danske trup. Rasmus Lauge og Niclas Kirkeløkke er kommet ind Mads Hoxer og Lasse Møller er skiftet ud Jacobsen har flere gange fortalt, at Rasmus Lauge og Niclas Kirkeløkke kan være med til at styrke det danske forsvar. Du kan se, om det danske forsvar fungerer, når Danmark møder Egypten mandag aften 20.30 på TV 2 og TV 2 PLAY. Nikolaj Jacobsens tropper er sikre på avancement, hvis det bliver til point. Taber Danmark, ryger de ud, hvis Kroatien har vundet og samtidig hentet den danske målscore, som er 22 mål bedre inden kampene mandag. Her møder Kroatien Bahrain. Går det rigtig vildt for sig, kan det hele ende med lodtrækning.

Det danske forsvar har ikke levet op til forventningerne, mener landstræneren.

Danmark kan selv afgøre, om de skal i VM-kvartfinalen.

Men selvom pilen peger mod en plads blandt de sidste otte, er Nikolaj Jacobsen ikke rolig.

Han har særligt én bekymring.

– Jeg synes ikke, vores defensiv er på det niveau, hvor vi gerne vil have den, endnu.

– De gange, hvor vi er blevet sat under pres, har den ikke været på det niveau, den skal være. Mod Kroatien havde vi store problemer. Der var også noget mod USA og Belgien.

– Der har også været gode perioder, og dem kigger vi selvfølgelig på. Jeg er sikker på, at spillerne gør alt, hvad de kan, for at rette det til. Men det er et fokuspunkt, fortæller landstræneren.

Kroatien har lavet flest mål mod Danmark under VM (32). Belgien fandt vej til de danske netmasker 28 gange.

Nikolaj Jacobsen mener, det skyldes flere ting.

– Det handler om at være forudseende i forsvaret, når de kommer med stor fysik. Vi har haft udfordringer med at stå tæt nok.

– Der er for mange små huller i vores midterforsvar, hvor de kan komme igennem. Der har vi ikke været helt på det niveau, som jeg synes, vi bør være, hvis vi skal nå rigtig langt. Der er ingen tvivl om, at vores defensiv skal gøres tættere, siger han.

Manden med ansvaret tror dog på, at det nok skal blive bragt i orden.

– Vi skal kunne løse udfordringerne i forsvaret. Det er et spørgsmål om at koncentrere sig, huske tingene og stole på hinanden.

Mandag morgen har Nikolaj Jacobsen foretaget flere udskiftninger i den danske trup.

Rasmus Lauge og Niclas Kirkeløkke er kommet indMads Hoxer og Lasse Møller er skiftet ud

Jacobsen har flere gange fortalt, at Rasmus Lauge og Niclas Kirkeløkke kan være med til at styrke det danske forsvar.

Du kan se, om det danske forsvar fungerer, når Danmark møder Egypten mandag aften 20.30 på TV 2 og TV 2 PLAY.

Nikolaj Jacobsens tropper er sikre på avancement, hvis det bliver til point. Taber Danmark, ryger de ud, hvis Kroatien har vundet og samtidig hentet den danske målscore, som er 22 mål bedre inden kampene mandag.

Her møder Kroatien Bahrain. Går det rigtig vildt for sig, kan det hele ende med lodtrækning.

VM 2. runde Grp. 4PositionHoldnavnKVUTFI+/-P1Egypten440012588+3782Danmark4310144105+3973Kroatien4211128111+1754Bahrain4202105117-1245Belgien4004110140-3006USA400489140-510

Se stillingen

 Én ting bekymrer fortsat Nikolaj Jacobsen TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder