mandag, februar 6, 2023

Én spiller kan true dansk sejr, siger ekspert

I VM-kvartfinalen skal det danske forsvar kæmpe med en 126 kilo tung og 208 centimer høj ungarsk stregspiller. Navnet er Bence Bánhidi, og han bliver ifølge TV 2 SPORTs håndboldekspert Lasse Svan den største udfordring for Danmark, når de møder Ungarn onsdag klokken 18. – Det bliver en opgave mod en enorm stregspiller. En stregspiller, som de måske godt kan få nogle problemer med, ligesom Danmark havde det mod Kroatien. Den eneste udfordring på det ungarske hold, som jeg ser det, er Bence Bánhidi, fortæller Lasse Svan. Eksperten spår alligevel, at Danmark tager skridtet videre i semifinalen. – Danmark er favorit mod Ungarn, og vi har så meget kvalitet, at det højst sandsynligt er en opgave, vi kommer til at løse. En styrket dansk defensiv Landstræner Nikolaj Jacobsen forbereder sig på, at kampen mod Ungarn bliver lige så fysisk som mødet med Egypten i den sidste mellemrundekamp. Han vurderer i samme ombæring, at tilgangen af Niclas Kirkeløkke og Rasmus Lauge vil forbedre Danmarks chancer for at tæmme Bánhidi. – Det kan til tider blive noget sovset spil, hvor ungarerne vil forsøge at lægge bolden op i luften til en meget dygtig stregspiller. I den situation vil Kirkeløkke og Lauges fysik komme os til gode i defensiven, fortæller han. – Samtidig er det fint at have Lauge med, da han har et stort kendskab til Ungarn. Lauge har gennem de seneste fire år spillet for den ungarske klub Veszprém KC, hvor han har krydset klinger med mange af de ungarske spillere. Heriblandt Bence Bánhidi, der repræsenterer den ungarske klub SC Pick Szeged. Opgøret mellem Danmark og Ungarn spilles i Stockholm. Kampen fløjtes i gang onsdag klokken 18.

Danmark er videre til VM-kvartfinalerne, hvor Ungarn venter. Især stregspilleren Bence Bánhidi kan volde det danske forsvar problemer.

I VM-kvartfinalen skal det danske forsvar kæmpe med en 126 kilo tung og 208 centimer høj ungarsk stregspiller.

Navnet er Bence Bánhidi, og han bliver ifølge TV 2 SPORTs håndboldekspert Lasse Svan den største udfordring for Danmark, når de møder Ungarn onsdag klokken 18.

– Det bliver en opgave mod en enorm stregspiller. En stregspiller, som de måske godt kan få nogle problemer med, ligesom Danmark havde det mod Kroatien. Den eneste udfordring på det ungarske hold, som jeg ser det, er Bence Bánhidi, fortæller Lasse Svan.

Eksperten spår alligevel, at Danmark tager skridtet videre i semifinalen.

– Danmark er favorit mod Ungarn, og vi har så meget kvalitet, at det højst sandsynligt er en opgave, vi kommer til at løse.

Landstræner Nikolaj Jacobsen forbereder sig på, at kampen mod Ungarn bliver lige så fysisk som mødet med Egypten i den sidste mellemrundekamp.

Han vurderer i samme ombæring, at tilgangen af Niclas Kirkeløkke og Rasmus Lauge vil forbedre Danmarks chancer for at tæmme Bánhidi.

Bence Bánhidi scorede tre gange i opgøret mod Sverige. Foto: Adam Ihse/tt / Ritzau Scanpix

– Det kan til tider blive noget sovset spil, hvor ungarerne vil forsøge at lægge bolden op i luften til en meget dygtig stregspiller. I den situation vil Kirkeløkke og Lauges fysik komme os til gode i defensiven, fortæller han.

– Samtidig er det fint at have Lauge med, da han har et stort kendskab til Ungarn.

Lauge har gennem de seneste fire år spillet for den ungarske klub Veszprém KC, hvor han har krydset klinger med mange af de ungarske spillere. Heriblandt Bence Bánhidi, der repræsenterer den ungarske klub SC Pick Szeged.

Opgøret mellem Danmark og Ungarn spilles i Stockholm. Kampen fløjtes i gang onsdag klokken 18.

 Én spiller kan true dansk sejr, siger ekspert TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder