søndag, januar 29, 2023

Emil Jakobsen undrer sig over kroatisk brok

Billedet her siger det egentlig meget godt. De danske og kroatiske spillere var ikke enige om alt, da de spillede uafgjort i VM-kampen torsdag aften. En situation lige før pausen frembragte også diskussioner. Emil Jakobsen fik tilkendt et straffekast, fordi den forsvarende fløjspiller umuliggjorde et rent afsæt. Dommerne smed samtidig kroaten ud i to minutter, og det faldt ikke i god jord hos blandt andre Domagoj Duvnjak, der først diskuterede med dommeren og siden Emil Jakobsen. Danskeren gav ikke meget for Duvnjaks pointer. – Jeg synes bare, at de brokkede sig over udvisningen. Jeg synes, det er lidt latterligt, for de ved godt, at det er en klokkeklar udvisning, hvor fløjen trådte ud, og jeg trådte ham på foden. Så er der straffe og udvisning. At de så skal gå hen og brokke sig og kalde mig diverse ting er bare underligt. Hvad kalder de dig? – Det kan jeg ikke huske. Det var nogle mærkelige ting. Det er i kampens hede. Det er følelserne, der er i det, og det skal man ikke lægge så meget i nogle gange, siger Jakobsen. Kampen endte 32-32, og Danmark kan fortsat selv afgøre, om de skal i kvartfinalen. Næste opgave er USA, der venter lørdag.

Domagoj Duvnjak blev godt gal over en kendelse kort før pausen.

Emil Jakobsen i diskussion med Jelinic og Duvnjak. Foto: TV 2 SPORT

Billedet her siger det egentlig meget godt. De danske og kroatiske spillere var ikke enige om alt, da de spillede uafgjort i VM-kampen torsdag aften.

En situation lige før pausen frembragte også diskussioner. Emil Jakobsen fik tilkendt et straffekast, fordi den forsvarende fløjspiller umuliggjorde et rent afsæt.

Den kroatiske spiller fandt sin position for sent. Foto: TV 2 SPORT

Dommerne smed samtidig kroaten ud i to minutter, og det faldt ikke i god jord hos blandt andre Domagoj Duvnjak, der først diskuterede med dommeren og siden Emil Jakobsen.

Danskeren gav ikke meget for Duvnjaks pointer.

– Jeg synes bare, at de brokkede sig over udvisningen. Jeg synes, det er lidt latterligt, for de ved godt, at det er en klokkeklar udvisning, hvor fløjen trådte ud, og jeg trådte ham på foden. Så er der straffe og udvisning. At de så skal gå hen og brokke sig og kalde mig diverse ting er bare underligt.

Hvad kalder de dig?

– Det kan jeg ikke huske. Det var nogle mærkelige ting. Det er i kampens hede. Det er følelserne, der er i det, og det skal man ikke lægge så meget i nogle gange, siger Jakobsen.

Kampen endte 32-32, og Danmark kan fortsat afgøre selv, om de skal i kvartfinalen. Næste opgave er USA, der venter lørdag.

 Emil Jakobsen undrer sig over kroatisk brok TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder