søndag, januar 29, 2023

Eksperter fortryllet af svensk artist

Andreas Palicka gjorde en afgørende forskel, da Sverige spillede sig i VM-kvartfinalen. Med 11 redninger stoppede han flere afslutninger end de islandske målmænd til sammen, og mange gange var det håndboldkunst, hvad han præsterede mellem stolperne. – Hold nu op. Jeg er helt fortryllet af den energi, han har, siger TV 2 SPORTs håndboldekspert Daniel Svensson. Takket være Palicka vandt Sverige relativt komfortabelt med 35-30. Sejren sikrer VM-værterne førstepladsen i mellemrundegruppe 2 allerede inden sidste spillerunde. – Det var store redninger. Og den måde han redder dem på … altså han er jo en artist. Han danser nærmest ballet inde på stregen, og så kommer han farende ud. Det er fuldstændig vildt, siger håndboldekspert Peter Bruun Jørgensen og tilføjer: – Han står med en helt utrolig energi. På de her nærskud kommer han farende helt ud i hovedet på dem, så når de vender sig om, kommer der altså bare sådan et lyn ud mod dem. De må indimellem blive meget, meget overraskede. Andreas Palicka stod kampen med en redningsprocent på 39. Han var på banen i knap 37 minutter, mens landsmanden Tobias Thulin stod med 29 procent i de knap 22 minutter, han fik på banen. Især efter pausen nød svenskerne godt af at have Palicka på mål. – Jeg synes, vi faldt lidt i energi som hold i første halvleg. Vi byttede målmand og et par andre spillere, og så forsøgte jeg at drive det på energien. Jeg synes, vi går i omklædningsrummet med momentum, og det bygger vi videre på i anden halvleg, siger Palicka til SVT om sin egen præstation. I den sidste mellemrundekamp skal Sverige møde Portugal, der kan spille sig videre som toer i gruppen.

Den svenske målmand Andreas Palicka stod formidabelt, da VM-værterne slog Island fredag aften.

Andreas Palicka gjorde en afgørende forskel, da Sverige spillede sig i VM-kvartfinalen.

Med 11 redninger stoppede han flere afslutninger end de islandske målmænd til sammen, og mange gange var det håndboldkunst, hvad han præsterede mellem stolperne.

– Hold nu op. Jeg er helt fortryllet af den energi, han har, siger TV 2 SPORTs håndboldekspert Daniel Svensson.

Takket være Palicka vandt Sverige relativt komfortabelt med 35-30. Sejren sikrer VM-værterne førstepladsen i mellemrundegruppe 2 allerede inden sidste spillerunde.

– Det var store redninger. Og den måde han redder dem på … altså han er jo en artist. Han danser nærmest ballet inde på stregen, og så kommer han farende ud. Det er fuldstændig vildt, siger håndboldekspert Peter Bruun Jørgensen og tilføjer:

– Han står med en helt utrolig energi. På de her nærskud kommer han farende helt ud i hovedet på dem, så når de vender sig om, kommer der altså bare sådan et lyn ud mod dem. De må indimellem blive meget, meget overraskede.

VM gruppe DPositionHoldnavnKVUTFI+/-P1Portugal32018574+1142Island32019681+1543Ungarn32018582+344Sydkorea300376105-290

Se stillingen

Andreas Palicka stod kampen med en redningsprocent på 39. Han var på banen i knap 37 minutter, mens landsmanden Tobias Thulin stod med 29 procent i de knap 22 minutter, han fik på banen.

Især efter pausen nød svenskerne godt af at have Palicka på mål.

– Jeg synes, vi faldt lidt i energi som hold i første halvleg. Vi byttede målmand og et par andre spillere, og så forsøgte jeg at drive det på energien. Jeg synes, vi går i omklædningsrummet med momentum, og det bygger vi videre på i anden halvleg, siger Palicka til SVT om sin egen præstation.

Sverige vinder 35-30 over Island og er klar til VM-kvartfinale på hjemmebane. Video: TV 2 SPORT

I den sidste mellemrundekamp skal Sverige møde Portugal, der kan spille sig videre som toer i gruppen.

 Eksperter fortryllet af svensk artist TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder