søndag, maj 19, 2024

Din guide til at indrette børneværelset

Har din familie en forøgelse på vej, eller skal dit barns værelse have en kærlig hånd?

Så kan du med fordel læse med her. I denne artikel får du tre gode råd mod et børneværelse, der sent bliver glemt.

* Sengens betydning

Børns velbefindende er afhængige af, at de føler sig trygge. Trygheden skal naturligvis også omfavnes, når det kommer til valg af seng. Du kan med fordel lade kreativiteten få frit spil, der peger i retning af en anderledes seng, der skal bringe hygge ind i rummet.

Du kan med fordel købe en sengehimmel, der skærmer for lysindfald og giver en fornemmelse af, at sengen er en hule. Er du i tvivl om, hvordan sengen skal se ud, bør du inddrage værelsets ejermand, så dit barn bliver en aktiv del af indretningen.

* Plads til leg

De fleste af os kan huske følelsen af at være opslugt af sine egne lege som barn. De der øjeblikke, hvor legen opsluger virkeligheden, og timerne flyver afsted.

Et børneværelse bør indeholde plads til leg, derfor kan du med fordel overveje, hvordan du omfavner dit barns evner til at lege selv på bedste vis.

Køb et tegnebord, der passer perfekt ind i hjørnet af værelset. Køb en stor legetøjskasse, der let kan rumme alt legetøjet. Køb noget helt tredje, der får dit barns øjne til at stråle af glæde.

* Gulvet

I et børneværelse er gulvet den scene, som legen skal udfolde sig på. Det sætter krav til, at gulvet ikke er i dårlig stand, så du skal bekymre dig om splinter. Er der trægulv på værelset, kan du overveje at kontakte din foretrukne gulvmand i Aalborg.

Find gulvfirmaer i Aalborg der kan afslibe gulvet, hvorefter de efterbehandler det, så du får et jævnt og slidstærkt gulv. Et gulvfirma som Aalborg Gulvservice er en af de mere populære i Nordjylland.

Vil du have et hyggeligt og varmt gulv, er tæpper et oplagt valg. Væg til væg gulvtæpper giver dit barn mulighed for at lege ubekymret og behageligt på hele værelset. Tæpper i Aalborg finder du i alverdens farver, derfor kan du også lege med værelsets udtryk med et nyt gulvtæppe.

Aldrig har der været flere muligheder for at lave et personligt og hyggeligt børneværelse som nu. Der findes et hav af forskellige modeller af senge, legesager og nips, derfor kan du lade dig inspirere af det store udvalg.

Relaterede artikler

Seneste nyheder