lørdag, januar 28, 2023

– Det var jammerligt, siger ekspert

Når Danmark spiller mod USA i håndbold, så er en sejr på ni mål langt under det acceptable set fra Danmarks perspektiv. Det var ikke desto mindre sådan det endte lørdag aften, da Danmark tog en sejr på 33-24 over amerikanerne. TV 2 SPORTs håndboldekspert Peter Bruun Jørgensen mener, at det var Danmarks dårligste landskamp ved denne slutrunde. – Det var en jammerlig dansk præstation. En skidt dansk landskamp med alt for mange fejl overalt på banen. Afslutninger, der blev brændt på det skammeligste, og fejl, som gjorde, at amerikanerne kunne løbe med det danske landshold. – Det var ukoncentreret. Det var simpelthen dårligt. Det danske hold er for gode til at spille så mange fejl, som de gjorde i aften, siger Peter Bruun Jørgensen. Nikolaj Jacobsen havde sendt mange af de danske reserver i spil, men han måtte overvære en sløset dansk præstation. Danmark jagtede en større sejr, da målforskellen kan være med til at afgøre, om Danmark eller Kroatien skal følge Egypten videre til kvartfinalerne. Med point i den sidste mellemrundekamp mod Egypten vil Danmark dog med sikkerhed være videre i turneringen.

TV 2 SPORTs håndboldekspert Peter Bruun Jørgensen sabler den danske indsats ned, selvom Danmark vandt med 33-24 over USA.

Når Danmark spiller mod USA i håndbold, så er en sejr på ni mål langt under det acceptable set fra Danmarks perspektiv.

Det var ikke desto mindre sådan det endte lørdag aften, da Danmark tog en sejr på 33-24 over amerikanerne.

TV 2 SPORTs håndboldekspert Peter Bruun Jørgensen mener, at det var Danmarks dårligste landskamp ved denne slutrunde.

– Det var en jammerlig dansk præstation. En skidt dansk landskamp med alt for mange fejl overalt på banen. Afslutninger, der blev brændt på det skammeligste, og fejl, som gjorde, at amerikanerne kunne løbe med det danske landshold.

– Det var ukoncentreret. Det var simpelthen dårligt. Det danske hold er for gode til at spille så mange fejl, som de gjorde i aften, siger Peter Bruun Jørgensen.

Nikolaj Jacobsen havde sendt mange af de danske reserver i spil, men han måtte overvære en sløset dansk præstation.

Danmark jagtede en større sejr, da målforskellen kan være med til at afgøre, om Danmark eller Kroatien skal følge Egypten videre til kvartfinalerne.

Med point i den sidste mellemrundekamp mod Egypten vil Danmark dog med sikkerhed være videre i turneringen.

VM 2. runde Grp. 4PositionHoldnavnKVUTFI+/-P1Egypten440012588+3782Danmark4310144105+3973Kroatien4211128111+1754Bahrain4202105117-1245Belgien4004110140-3006USA400489140-510

Se stillingen

 – Det var jammerligt, siger ekspert TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder