søndag, januar 29, 2023

– Det må få et efterspil

Det blev ikke en køn afslutning på sæsonen for en af forhåndsfavoritterne til den samlede sejr i NFL. Søndag aften tabte Buffalo Bills slutspilskampen med de knusende cifre 10-27 mod Cincinnati Bengals, hvilket i sig selv ikke ser kønt ud. Det, der skete i slutningen af kampen, gør dog billedet decideret grimt. Her opsøgte en tydeligt frustreret Stefon Diggs sin quarterback Josh Allen, som hører til ligaens bedste på positionen. Stjernereceiveren slog ud med armene og sagde ting, der sandsynligvis ikke hører til i kategorien for saglige kommentarer. Allen reagerede ikke. Receiveren var sandsynligvis frustreret over den manglende succes i sæsonens vigtigste kamp. Her stod han noteret for 4 grebne bolde for beskedne 35 yards. – Han er et indædt konkurrencemenneske, sagde Allen diplomatisk om sin holdkammerat på pressemødet efter kampen – et pressemøde, Diggs ikke mødte op til. Det var han ikke ligefrem i humør til, forlyder det. Var på vej ud af stadion før alle andre Som den første satte konkurrencemennesket kurs mod omklædningsrummet, og det var tilsyneladende ikke for at sikre sig en plads i bruseren. Ifølge journalist Joe Buscaglia, der er en respekteret Bills-reporter for The Athletic, havde han helt andre planer. Det må få et efterspil Jimmy Bøjgaard, TV 2 SPORTs mangeårige NFL-kommentator Han rapporterer, at Stefon Diggs stormede ud af omklædningsrummet med en pakket taske, før nogen fra Bills var i nærheden af omklædningen. På vej mod udgangen blev han overtalt til at vende tilbage til omklædningsrummet af runningback Duke Johnson, der ikke var en del af startopstillingen søndag. Headcoach roser vinderattitude Bills-headcoach Sean McDermott nedtonede situationen på sidelinjen efter kampen. – Jeg vil ikke have en spiller, der ikke går op i det (at vinde, red.). Han gav alt, han havde, men i aften var det ikke godt nok. Den del svir. Der er ingen meldinger om, hvorvidt episoden får et efterspil. Noget, som TV 2 SPORTs mangeårige NFL-kommentator Jimmy Bøjgaard er overbevist om, at det får. – Det må få et efterspil. Man kan ikke have en stjernereceiver, der opfører sig på den måde, lød det fra Bøjgaard under kampen. Bills-stjerne fra dag et Diggs, der for tre sæsoner siden skiftede fra Minnesota Vikings til Bills, har været en af – hvis ikke den – bedste receiver i holdets historie. Siden han blev Bills-spiller, har ingen udover Davante Adams (Green Bay Packers og Las Vegas Raiders) grebet flere bolde. Begge har hevet 338 bolde ind de seneste tre sæsoner. Stefon Diggs har kontrakt med holdet til og med 2027-sæsonen. Han forlængede sin kontrakt i april sidste år.

Der var drama på sidelinjen og i omklædningsrummet efter Buffalo Bills’ skuffende exit søndag.

Det blev ikke en køn afslutning på sæsonen for en af forhåndsfavoritterne til den samlede sejr i NFL.

Søndag aften tabte Buffalo Bills slutspilskampen med de knusende cifre 10-27 mod Cincinnati Bengals, hvilket i sig selv ikke ser kønt ud. Det, der skete i slutningen af kampen, gør dog billedet decideret grimt.

Her opsøgte en tydeligt frustreret Stefon Diggs sin quarterback Josh Allen, som hører til ligaens bedste på positionen. Stjernereceiveren slog ud med armene og sagde ting, der sandsynligvis ikke hører til i kategorien for saglige kommentarer. Allen reagerede ikke.

Receiveren var sandsynligvis frustreret over den manglende succes i sæsonens vigtigste kamp. Her stod han noteret for 4 grebne bolde for beskedne 35 yards.

– Han er et indædt konkurrencemenneske, sagde Allen diplomatisk om sin holdkammerat på pressemødet efter kampen – et pressemøde, Diggs ikke mødte op til.

Det var han ikke ligefrem i humør til, forlyder det.

Som den første satte konkurrencemennesket kurs mod omklædningsrummet, og det var tilsyneladende ikke for at sikre sig en plads i bruseren. Ifølge journalist Joe Buscaglia, der er en respekteret Bills-reporter for The Athletic, havde han helt andre planer.

Det må få et efterspil

Jimmy Bøjgaard, TV 2 SPORTs mangeårige NFL-kommentator

Han rapporterer, at Stefon Diggs stormede ud af omklædningsrummet med en pakket taske, før nogen fra Bills var i nærheden af omklædningen.

På vej mod udgangen blev han overtalt til at vende tilbage til omklædningsrummet af runningback Duke Johnson, der ikke var en del af startopstillingen søndag.

Bills-headcoach Sean McDermott nedtonede situationen på sidelinjen efter kampen.

– Jeg vil ikke have en spiller, der ikke går op i det (at vinde, red.). Han gav alt, han havde, men i aften var det ikke godt nok. Den del svir.

Der er ingen meldinger om, hvorvidt episoden får et efterspil. Noget, som TV 2 SPORTs mangeårige NFL-kommentator Jimmy Bøjgaard er overbevist om, at det får.

– Det må få et efterspil. Man kan ikke have en stjernereceiver, der opfører sig på den måde, lød det fra Bøjgaard under kampen.

Diggs, der for tre sæsoner siden skiftede fra Minnesota Vikings til Bills, har været en af – hvis ikke den – bedste receiver i holdets historie.

Josh Allen og Stefon Diggs har været en fremragende duo de seneste år. Søndag aften slog det dog gnister. Foto: Mark Konezny / Ritzau Scanpix

Siden han blev Bills-spiller, har ingen udover Davante Adams (Green Bay Packers og Las Vegas Raiders) grebet flere bolde. Begge har hevet 338 bolde ind de seneste tre sæsoner.

Stefon Diggs har kontrakt med holdet til og med 2027-sæsonen. Han forlængede sin kontrakt i april sidste år.

 – Det må få et efterspil TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder