mandag, februar 6, 2023

– Det er klart, at det ikke har været supersjovt

Mens Danmark er videre til kvartfinalen ved VM, er turneringen i bedste fald sat på pause for Mads Hoxer. Højrebacken blev mandag skrevet ud af Danmarks trup, hvor Niclas Kirkeløkke er hentet ind. – Jeg har det forholdsvis okay. Det er klart, at det ikke har været supersjovt, men der er ikke noget at gøre ved det nu. Jeg prøver at holde hovedet og humøret højt, siger Mads Hoxer til TV 2 SPORT. Har du fået en forklaring? – Jeg talte med Nikolaj i aftes (søndag aften, red.), og det handlede primært om noget forsvarsspil, som han vil bruge Kirkeløkke til, hvor han måske kan aflaste Gidsel lidt. Men mere har jeg ikke talt med ham om det. Ud over Mads Hoxer er skadede Lasse Møller også skrevet ud af truppen. Han blev erstattet Rasmus Lauge, der er kommet sig over den skade, der har holdt ham ude i de første VM-kampe. Mads Hoxers VM i tal 3 kampe 53:11 minutter på banen 5 mål på 8 forsøg I modsætning til Lasse Møller er Mads Hoxer ikke skadet. Derfor forbliver han i den danske VM-lejr, hvor han prøver at holde sig klar til en eventuel indskiftning senere i turneringen. – Ja, selvfølgelig. Jeg kan jo ikke gøre andet. Det er jeg nødt til. Folk har også været rigtig gode til at komme hen og give mig et klap på skulderen og snakke med mig. Men ja, jeg er 100 procent klar til at holde hovedet højt og bidrage med det, jeg kan, siger Hoxer. Tirsdag rejser Hoxer og resten af Danmarks VM-lejr fra Malmø til Stockholm, hvor Ungarn venter i kvartfinalen.

Mads Hoxer blev mandag skrevet ud af Danmarks VM-trup. Han bliver dog sammen med holdkammeraterne i Sverige.

Mens Danmark er videre til kvartfinalen ved VM, er turneringen i bedste fald sat på pause for Mads Hoxer.

Højrebacken blev mandag skrevet ud af Danmarks trup, hvor Niclas Kirkeløkke er hentet ind.

– Jeg har det forholdsvis okay. Det er klart, at det ikke har været supersjovt, men der er ikke noget at gøre ved det nu. Jeg prøver at holde hovedet og humøret højt, siger Mads Hoxer til TV 2 SPORT.

Har du fået en forklaring?

– Jeg talte med Nikolaj i aftes (søndag aften, red.), og det handlede primært om noget forsvarsspil, som han vil bruge Kirkeløkke til, hvor han måske kan aflaste Gidsel lidt. Men mere har jeg ikke talt med ham om det.

Ud over Mads Hoxer er skadede Lasse Møller også skrevet ud af truppen. Han blev erstattet Rasmus Lauge, der er kommet sig over den skade, der har holdt ham ude i de første VM-kampe.

3 kampe53:11 minutter på banen5 mål på 8 forsøg

I modsætning til Lasse Møller er Mads Hoxer ikke skadet. Derfor forbliver han i den danske VM-lejr, hvor han prøver at holde sig klar til en eventuel indskiftning senere i turneringen.

– Ja, selvfølgelig. Jeg kan jo ikke gøre andet. Det er jeg nødt til. Folk har også været rigtig gode til at komme hen og give mig et klap på skulderen og snakke med mig. Men ja, jeg er 100 procent klar til at holde hovedet højt og bidrage med det, jeg kan, siger Hoxer.

Tirsdag rejser Hoxer og resten af Danmarks VM-lejr fra Malmø til Stockholm, hvor Ungarn venter i kvartfinalen.

 – Det er klart, at det ikke har været supersjovt TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder