lørdag, januar 28, 2023

Dansk modstander savner respekt

Den ungarske keeper Márton Székely er langtfra tilfreds med, hvordan det ungarske hold er blevet behandlet af pressen og modstandere i forbindelse med VM-slutrunden. Før slutrunden spåede flere medier, at Ungarn ville ryge ud efter gruppespillet med 0 point. Sådan er det dog ikke gået Ungarn, der nu er klar til at møde Danmark i kvartfinalen, og det motiverer Székely til at modbevise kritikerne endnu en gang. – Disrespekt og hån giver os bare endnu mere motivation til at yde mere, ikke mindre. Vi er blevet udsat for det et hav af gange. Til de fleste slutrunder bliver vi fremhævet som underdogs, men det går os ikke på, fortæller Székely til det ungarske medie M4 Sport. Han fortæller i samme ombæring, at respekten fra modstanderholdene under VM har været til at overse. – Vi prøver at opføre os ydmygt og respektfuldt over for vores modstandere, men den behandling får vi ikke tilbage. Jeg sagde hej til en modstander i gangen, han kiggede på mig uden at svare mig, siger han. Har stor tiltro til kollega Det var netop Ungarn, Danmark senest led et nederlag til i VM-sammenhæng tilbage i 2017. Dengang vogtede Székelys landsholdskollega Roland Mikler buret, og ham har Székely store forventninger til. – Hvis ikke Roland har opskriften på at redde de danske afslutninger, så vej jeg ikke hvem, siger han. Kvartfinalen mellem Danmark og Ungarn spilles i Stockholm. Opgøret starter klokken 18.00.

Ifølge den ungarske målmand Márton Székely får det ungarske landshold ikke den respekt, de fortjener.

Den ungarske keeper Márton Székely er langtfra tilfreds med, hvordan det ungarske hold er blevet behandlet af pressen og modstandere i forbindelse med VM-slutrunden.

Før slutrunden spåede flere medier, at Ungarn ville ryge ud efter gruppespillet med 0 point.

Sådan er det dog ikke gået Ungarn, der nu er klar til at møde Danmark i kvartfinalen, og det motiverer Székely til at modbevise kritikerne endnu en gang.

– Disrespekt og hån giver os bare endnu mere motivation til at yde mere, ikke mindre. Vi er blevet udsat for det et hav af gange. Til de fleste slutrunder bliver vi fremhævet som underdogs, men det går os ikke på, fortæller Székely til det ungarske medie M4 Sport.

Han fortæller i samme ombæring, at respekten fra modstanderholdene under VM har været til at overse.

– Vi prøver at opføre os ydmygt og respektfuldt over for vores modstandere, men den behandling får vi ikke tilbage. Jeg sagde hej til en modstander i gangen, han kiggede på mig uden at svare mig, siger han.

Det var netop Ungarn, Danmark senest led et nederlag til i VM-sammenhæng tilbage i 2017.

Dengang vogtede Székelys landsholdskollega Roland Mikler buret, og ham har Székely store forventninger til.

– Hvis ikke Roland har opskriften på at redde de danske afslutninger, så vej jeg ikke hvem, siger han.

Kvartfinalen mellem Danmark og Ungarn spilles i Stockholm. Opgøret starter klokken 18.00.

1094

1101

Mathias Gidsel (42)

Miklos Rosta (28)

 Dansk modstander savner respekt TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder