lørdag, januar 28, 2023

Dansk modstander er et såret mandskab, mener ekspert

Kroatiens håndboldherrer har brug for succes. VM begyndte nemlig forfærdeligt for kroaterne, der tabte med hele 22-31 til de stærke nordafrikanere fra Egypten. Her mistede de både vigtige point og fik et knæk på selvtilliden. Men sårede dyr kan også bide fra sig. – Et såret kroatisk mandskab er altid farligt. Og det er de lidt efter det store nederlag til Egypten. De ved, at de skal slå Danmark for at have en realistisk chance i den her gruppe. Så de kommer for at prøve at sætte ild til det hele, og det bliver med stor fysik, siger TV 2 SPORTs håndboldekspert Claus Møller Jacobsen. Det vil således være en stor skalp og et signal til det håndboldglade balkanland, hvis de kan spille en god kamp mod Danmark torsdag aften. Danmark skal være forberedt på tæsk og forskellige forsvarsformationer. – Det er de store drenge inde i midten som Musa, der tager sig af de defensive pligter. Formentlig også en del 5:1-forsvar med Duvnjak fremme. Og så har de masser af lækre boldspillere. Blandt andre Karacic og Cindric, som spiller i FC Barcelona, tilføjer Claus Møller Jacobsen. Storhedstid er forbi På papiret er det svært at argumentere for, at de kroatiske spillere har gode kort på hånden mod Danmark. Den analyse er ekspertkollega Anders Eggert enig i. – De har mange gode spillere, men det er nogle spillere, der er forbi deres storhedstid. Cindric er fantastisk i Barcelona, men lever ikke op til det, vi har set fra ham tidligere. Duvnjak har været en stor profil i 15 år, men er heller ikke på samme niveau som før. Og så mangler de lidt på målmandsposten, siger Eggert. Vi skal tilbage til 2016 for at finde den sidste kroatiske sejr over Danmark. Det skete ved OL, hvor kroaterne vandt 27-24.

Kroatien er en stolt håndboldnation, men deres store profilers storhedstid er ved at være forbi. Torsdag aften kommer de på overarbejde mod Danmark.

Kroatiens håndboldherrer har brug for succes.

VM begyndte nemlig forfærdeligt for kroaterne, der tabte med hele 22-31 til de stærke nordafrikanere fra Egypten.

Her mistede de både vigtige point og fik et knæk på selvtilliden. Men sårede dyr kan også bide fra sig.

– Et såret kroatisk mandskab er altid farligt. Og det er de lidt efter det store nederlag til Egypten. De ved, at de skal slå Danmark for at have en realistisk chance i den her gruppe. Så de kommer for at prøve at sætte ild til det hele, og det bliver med stor fysik, siger TV 2 SPORTs håndboldekspert Claus Møller Jacobsen.

Det vil således være en stor skalp og et signal til det håndboldglade balkanland, hvis de kan spille en god kamp mod Danmark torsdag aften.

Danmark skal være forberedt på tæsk og forskellige forsvarsformationer.

– Det er de store drenge inde i midten som Musa, der tager sig af de defensive pligter. Formentlig også en del 5:1-forsvar med Duvnjak fremme. Og så har de masser af lækre boldspillere. Blandt andre Karacic og Cindric, som spiller i FC Barcelona, tilføjer Claus Møller Jacobsen.

På papiret er det svært at argumentere for, at de kroatiske spillere har gode kort på hånden mod Danmark.

Den analyse er ekspertkollega Anders Eggert enig i.

– De har mange gode spillere, men det er nogle spillere, der er forbi deres storhedstid. Cindric er fantastisk i Barcelona, men lever ikke op til det, vi har set frem ham tidligere. Duvnjak har været en stor profil i 15 år, men er heller ikke på samme niveau som før. Og så mangler de lidt på målmandsposten, siger Eggert.

Vi skal tilbage til 2016 for at finde den sidste kroatiske sejr over Danmark. Det skete ved OL, hvor kroaterne vandt 27-24.

 Dansk modstander er et såret mandskab, mener ekspert TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder