tirsdag, januar 31, 2023

Danmarks modstander fundet efter kæmpe drama

Danmark skal spille mod Spanien i VM-semifinalen på fredag. Det står klart efter et gigantisk drama i semifinalen mellem Norge og Spanien. De norske stjerner var ellers var så godt som klar til semifinalen. Med 20 sekunder tilbage af den ordinære spilletid brændte Alex Dujshebaev nemlig et spansk angreb, hvor spanierne var bagud med et enkelt mål. Herefter tog Norge timeout, mens de var foran med ét mål med kun 20 sekunder tilbage. Spanien valgte at gå i helbanepres, og med få sekunder tilbage af kampen tog dommerne armen i vejret. Kristian Bjørnsen valgte at aflevere bolden tilbage i banen, hvilket fik dommerne til at fløjte for passivt spil. Spanien satte derefter et kontraangreb i gang, hvor de udlignede i allersidste sekund på et mål af Daniel Dujshebaev. Noget, der kun kunne lade sig gøre på grund af den enorme fejl af Norge få sekunder forinden. – Det er meget kaotisk, men det må aldrig ske. Vi har efterhånden haft en del situationer, hvor armen kommer op, og hvor spillerne ved, at de ikke skal spille den tilbage. Meget urutineret af Norge, men meget klinisk kommet igen af Spanien, lød vurderingen fra håndboldekspert Rasmus Boysen efter den store norske fejl. To gange forlænget spilletid I den forlængede spilletid fortsatte dramaet, da de to hold efter ti minutters ekstra spilletid stadig var helt lige. Og her var det således Spanien, der havde muligheden for at få det afgjort det sidst. Det lykkedes ikke, og derfor skulle de to nationer ud i yderlige ti minutters forlænget spilletid. Her fortsatte dramaet, men Spanien var bedst til sidst og vandt med et enkelt mål.

Opdateres…

Danmark skal spille mod Spanien i VM-semifinalen på fredag.

Det står klart efter et gigantisk drama i semifinalen mellem Norge og Spanien.

Norge vs. Spanien

34-35

(13 – 12)

TopscorerHoldSpiller(e)MålNorgeKristian Bjørnsen9 målSpanienÁlex Dujshebaev8 mål

UdvisningerHoldUdvisningerNorge6Spanien4

De norske stjerner var ellers var så godt som klar til semifinalen.

Med 20 sekunder tilbage af den ordinære spilletid brændte Alex Dujshebaev nemlig et spansk angreb, hvor spanierne var bagud med et enkelt mål.

Herefter tog Norge timeout, mens de var foran med ét mål med kun 20 sekunder tilbage. Spanien valgte at gå i helbanepres, og med få sekunder tilbage af kampen tog dommerne armen i vejret.

Kristian Bjørnsen valgte at aflevere bolden tilbage i banen, hvilket fik dommerne til at fløjte for passivt spil.

Spanien satte derefter et kontraangreb i gang, hvor de udlignede i allersidste sekund på et mål af Daniel Dujshebaev. Noget, der kun kunne lade sig gøre på grund af den enorme fejl af Norge få sekunder forinden.

– Det er meget kaotisk, men det må aldrig ske. Vi har efterhånden haft en del situationer, hvor armen kommer op, og hvor spillerne ved, at de ikke skal spille den tilbage. Meget urutineret af Norge, men meget klinisk kommet igen af Spanien, lød vurderingen fra håndboldekspert Rasmus Boysen efter den store norske fejl.

I den forlængede spilletid fortsatte dramaet, da de to hold efter ti minutters ekstra spilletid stadig var helt lige. Og her var det således Spanien, der havde muligheden for at få det afgjort det sidst.

Det lykkedes ikke, og derfor skulle de to nationer ud i yderlige ti minutters forlænget spilletid.

Her fortsatte dramaet, men Spanien var bedst til sidst og vandt med et enkelt mål.

 Danmarks modstander fundet efter kæmpe drama TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder