lørdag, januar 28, 2023

Dani Alves tilbageholdt i sag om overgreb

Dani Alves er blevet tilbageholdt af politiet i Barcelona fredag formiddag i forbindelse med en sag, hvor brasilianeren er mistænkt for at have begået et seksuelt overgreb. Det skriver en række spanske medier, heriblandt MundoDeportivo, AS og Marca. Også Reuters bekræfter det ifølge Ritzau. Forbrydelsen fandt angiveligt sted på en natklub i Barcelona tilbage i december. Tidligere har spanske medier berettet, at en kvinde har anklaget Dani Alves for at røre hende under undertøjet uden hendes samtykke, da hun befandt sig på en natklub med nogle venner sidst i december. Ifølge mediet EITB fandt episoden på natklubben sted den 30. december. Dani Alves nægter sig skyldig. Først i december deltog Alves ved VM i Qatar, hvor han sammen med det brasilianske landshold nåede frem til kvartfinalerne. 39-årige Dani Alves er den fodboldspiller i historien, der har vundet flest trofæer. Specielt i sin tid i FC Barcelona sprudlede højrebacken i en årrække, og brasilianeren er fortsat aktiv på grønsværen. Lige nu spiller Alves for den mexicanske klub Pumas UNAM. Karrieren har også sendt brasilianeren forbi klubber som Juventus og Paris Saint-Germain.

Dani Alves nægter sig skyldig i de overgrebsanklager, der fredag har fået spansk politi til at tilbageholde ham.

Dani Alves er blevet tilbageholdt af politiet i Barcelona fredag formiddag i forbindelse med en sag, hvor brasilianeren er mistænkt for at have begået et seksuelt overgreb.

Det skriver en række spanske medier, heriblandt MundoDeportivo, AS og Marca. Også Reuters bekræfter det ifølge Ritzau.

Forbrydelsen fandt angiveligt sted på en natklub i Barcelona tilbage i december.

Tidligere har spanske medier berettet, at en kvinde har anklaget Dani Alves for at røre hende under undertøjet uden hendes samtykke, da hun befandt sig på en natklub med nogle venner sidst i december. Ifølge mediet EITB fandt episoden på natklubben sted den 30. december.

Dani Alves nægter sig skyldig.

Først i december deltog Alves ved VM i Qatar, hvor han sammen med det brasilianske landshold nåede frem til kvartfinalerne.

39-årige Dani Alves er den fodboldspiller i historien, der har vundet flest trofæer. Specielt i sin tid i FC Barcelona sprudlede højrebacken i en årrække, og brasilianeren er fortsat aktiv på grønsværen.

Lige nu spiller Alves for den mexicanske klub Pumas UNAM. Karrieren har også sendt brasilianeren forbi klubber som Juventus og Paris Saint-Germain.

 Dani Alves tilbageholdt i sag om overgreb TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder