søndag, januar 29, 2023

Cowboys-profil har brækket benet

Det så alt andet end rart ud, da Dallas Cowboys-runningback Tony Pollard gik i græsset kort før pausen i kampen mod San Fransisco 49ers. Og nu har 25-årige Pollard, hvis sæson sluttede efter tacklingen, fået dommen: Han har brækket sit venstre lægben. Det skriver ESPN. Skaden til den alsidige runningback gjorde tydeligt indtryk på samtlige spillere på banen, og efter kampen var Cowboys-quarterback Dak Prescotts tanker også hos Pollard. – Det gjorde ondt (at se, red.). Manglede i resten af kampen Rent sportsligt gjorde det også ondt. Pollard er en vigtig faktor i angrebsspillet, hvor han sammen med Ezekiel Elliott ofte giver forsvarsspillere overarbejde. – Han er en speciel holdkammerat og en speciel spiller. Det gjorde ondt på os (at miste ham, red.). Vi var ikke i stand til at lave så mange eksplosive spil, som vi havde planlagt, og jeg er sikker på, at han ville have haft en stor rolle i spillene, hvis han ikke var kommet til skade, tilføjede Dak Prescott. Det var ikke kun Pollards sæson, der sluttede natten til mandag dansk tid. Hans Cowboys-holdkammerater er også færdige, efter de tabte 12-19 i slutspilskampen. Har kontraktudløb Han kan nu se frem til en operation, inden han kan begynde genoptræningen. Skaden kom på et rigtig dårligt tidspunkt for Pollard, hvis kontrakt med Dallas Cowboys udløber til marts. En Pollard i topform ville ikke have problemer med at finde en arbejdsgiver og tilmed få en stor kontrakt. Nu risikerer hans NFL-markedsværdi at blive påvirket af bruddet, hvis den viser sig at være kompliceret.

Runningbacken Tony Pollard skal opereres efter den uheldige episode i nattens slutspilskamp.

Det så alt andet end rart ud, da Dallas Cowboys-runningback Tony Pollard gik i græsset kort før pausen i kampen mod San Fransisco 49ers.

Og nu har 25-årige Pollard, hvis sæson sluttede efter tacklingen, fået dommen: Han har brækket sit venstre lægben. Det skriver ESPN.

Skaden til den alsidige runningback gjorde tydeligt indtryk på samtlige spillere på banen, og efter kampen var Cowboys-quarterback Dak Prescotts tanker også hos Pollard.

– Det gjorde ondt (at se, red.).

Rent sportsligt gjorde det også ondt. Pollard er en vigtig faktor i angrebsspillet, hvor han sammen med Ezekiel Elliott ofte giver forsvarsspillere overarbejde.

– Han er en speciel holdkammerat og en speciel spiller. Det gjorde ondt på os (at miste ham, red.). Vi var ikke i stand til at lave så mange eksplosive spil, som vi havde planlagt, og jeg er sikker på, at han ville have haft en stor rolle i spillene, hvis han ikke var kommet til skade, tilføjede Dak Prescott.

Det var ikke kun Pollards sæson, der sluttede natten til mandag dansk tid. Hans Cowboys-holdkammerater er også færdige, efter de tabte 12-19 i slutspilskampen.

Han kan nu se frem til en operation, inden han kan begynde genoptræningen.

Skaden kom på et rigtig dårligt tidspunkt for Pollard, hvis kontrakt med Dallas Cowboys udløber til marts.

En Pollard i topform ville ikke have problemer med at finde en arbejdsgiver og tilmed få en stor kontrakt. Nu risikerer hans NFL-markedsværdi at blive påvirket af bruddet, hvis den viser sig at være kompliceret.

 Cowboys-profil har brækket benet TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder