torsdag, september 21, 2023

Bowers & Wilkins Panorama 3 [TEST]: Lidt for simpel alt i en-løsning

VM-tema: Denne lydbar er velbygget og lækker, men begrænset i sine muligheder og skuffer lidt på surround, viser vores test
Indlægget Bowers & Wilkins Panorama 3 [TEST]: Lidt for simpel alt i en-løsning blev først udgivet på Alt om DATA, Datatid TechLife.

Home » Hovedtelefoner og højttalere »
Bowers & Wilkins Panorama 3 [TEST]: Lidt for simpel alt i en-løsning


Redaktionen    11 November 2022    Hovedtelefoner og højttalere
   0 kommentarer

VM-tema: Denne lydbar er velbygget og lækker, men begrænset i sine muligheder og skuffer lidt på surround, viser vores test

Panorama 3 er B&W’s første bud på en Atmos-lydbar skabt efter rette foreskrifter med en konfiguration på i alt 13 højttalere, heraf to opadvendte Elevation-højttalere og to subwoofere. Det hele er gemt væk i et stilfuldt sort kabinet, der passer fint ind under et 55”-tv eller større.

Tilslutning sker via HDMI eArc, og der er simpel touchbetjening oven på kabinettet.

Flere indstillinger kan ske i B&W-appen. Her er også mulighed for at benytte et lille udvalg af streamingtjenester – med vægt på hi-fi-tjenester som Tidal og Qobuz.

Alt, hvad der ikke kan streames den vej, kan streames via Bluetooth eller AirPlay 2. Som musikhøjttaler gør Panorama 3 sig ganske habilt. Dog vil du få bedre lyd, hvis du bruger dine 7499 kroner på et klassisk stereosæt.

Behersket surround

Til filmlyd gør den sig en tand bedre, om end vi er lidt skuffede over Atmos-effekten. Du får unægtelig et stort lydbillede, blot ikke i samme skala, som vi oplever hos konkurrenter til samme pris.

Når der heller ikke er mulighed for at rumkalibrere eller udvide med subwoofer og satellit-højttalere – og udvalget af smarte funktioner er ret beskedent – kommer Panaroma 3, trods lækkert design, til at stå lidt svagt i feltet af tilsvarende løsninger i prisklassen.

Denne test er en dal af AODs VM i fodbold-tema. Se introartiklen til temaet her.

TAGS

Fodbold

lydbar

soundbar

Surround

tv

DEL DENNE

 

Relaterede artikler

Seneste nyheder