lørdag, januar 28, 2023

Bengals sender overraskende Bills ud

Cincinnati Bengals satte søndag Buffalo Bills til vægs i Orchard Park i den amerikanske delstat New York, da de vandt 27-10. Det betyder, at Bengals nu er i AFC-finalen for andet år i træk. AFC-finalen er semifinalen i det samlede slutspil i NFL. Holdet fra Cincinnati skal møde Kansas City Chiefs i AFC-finalen. Det er den samme modstander, de mødte og besejrede 27-24 sidste år. Den kamp skal spilles søndag i Kansas. Sejren sidste år betød, at Bengals spillede i Super Bowl, som de tabte til Los Angeles Rams. Blandt tilskuerne på Orchard Park var Damar Hamlin fra Buffalo Bills, der 2. januar faldt om på banen med hjertestop. Det var under en kamp mellem Bengals og Bills, at Hamlin faldt om. Hamlin er nu i bedring. Han blev udskrevet fra hospitalet 11. januar. De to hold tørnede søndag sammen på en sneklædt bane i New York. Tv-billeder fra kampen viser spillerne fra Bengals lave sneengle, da det stod klart, at de var i AFC-finalen. En af de Bengals-spillere, der gjorde sig positivt bemærket, var Joe Burrows, der stod bag to touchdowns i sejren. Burrows har nu fem sejre i slutspilskampe. Det er det samme som alle klubbens tidligere quarterbacks sammenlagt ifølge nyhedsbureauet Reuters. Også Joe Mixon fra Bengals skilte sig positivt ud ved at lave et touchdown i kampen. Josh Allen, der er quarterback for Buffalo Bills, er en af NFL’s store stjerner, men søndag kunne kan ikke følge med den jævnaldrende Burrows.

For andet år i træk skal Cincinnati spille AFC-finale med Kansas City. Vinder de, skal de spille Super Bowl.

Cincinnati Bengals satte søndag Buffalo Bills til vægs i Orchard Park i den amerikanske delstat New York, da de vandt 27-10.

Det betyder, at Bengals nu er i AFC-finalen for andet år i træk.

AFC-finalen er semifinalen i det samlede slutspil i NFL.

Holdet fra Cincinnati skal møde Kansas City Chiefs i AFC-finalen. Det er den samme modstander, de mødte og besejrede 27-24 sidste år. Den kamp skal spilles søndag i Kansas.

Sejren sidste år betød, at Bengals spillede i Super Bowl, som de tabte til Los Angeles Rams.

Blandt tilskuerne på Orchard Park var Damar Hamlin fra Buffalo Bills, der 2. januar faldt om på banen med hjertestop.

Det var under en kamp mellem Bengals og Bills, at Hamlin faldt om.

Hamlin er nu i bedring. Han blev udskrevet fra hospitalet 11. januar.

De to hold tørnede søndag sammen på en sneklædt bane i New York.

Tv-billeder fra kampen viser spillerne fra Bengals lave sneengle, da det stod klart, at de var i AFC-finalen.

En af de Bengals-spillere, der gjorde sig positivt bemærket, var Joe Burrows, der stod bag to touchdowns i sejren.

Burrows har nu fem sejre i slutspilskampe. Det er det samme som alle klubbens tidligere quarterbacks sammenlagt ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Også Joe Mixon fra Bengals skilte sig positivt ud ved at lave et touchdown i kampen.

Josh Allen, der er quarterback for Buffalo Bills, er en af NFL’s store stjerner, men søndag kunne kan ikke følge med den jævnaldrende Burrows.

 Bengals sender overraskende Bills ud TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder