lørdag, januar 28, 2023

Bayern München henter Neuer-erstatning

Bayern München har en af ligaens mest rutinerede og respekterede keepere mellem stængerne i foråret. Det er en kendsgerning, selv om førstemålmand Manuel Neuer er ude resten af sæsonen med en skade, han pådrog sig på en skiferie i december. Torsdag præsenterede den tyske rekordmester nemlig den 34-årig schweizer Yann Sommer på en kontrakt, der gælder til sommeren 2025. Kender klubbens enorme kvalitet Sommer kommer til klubben efter næsten ni år hos ligarivalen Borussia Mönchengladbach, som han har spillet 335 kampe for. – Vi har ofte spillet mod hinanden, og jeg kender denne klubs enorme aura og kvalitet. Jeg er stolt over, at jeg nu er en del af FC Bayern, siger Sommer til klubbens hjemmeside. Bayern ligger nummer et i Bundesligaen med fire point ned til Freiburg med 19 runder tilbage af sæsonen. I Champions League venter to opgør mod Paris Saint-Germain i ottendedelsfinalerne. 36-årige Neuer brækkede sit ene ben i december og forventes først tilbage i næste sæson. Det er ifølge tyskerens nuværende kontrakt den sidste i Bayern München.

Yann Sommer skal udfylde hullet efter den langtidsskadede Manuel Neuer, bekræfter Bayern München.

Bayern München har en af ligaens mest rutinerede og respekterede keepere mellem stængerne i foråret.

Det er en kendsgerning, selv om førstemålmand Manuel Neuer er ude resten af sæsonen med en skade, han pådrog sig på en skiferie i december.

Torsdag præsenterede den tyske rekordmester nemlig den 34-årig schweizer Yann Sommer på en kontrakt, der gælder til sommeren 2025.

Sommer kommer til klubben efter næsten ni år hos ligarivalen Borussia Mönchengladbach, som han har spillet 335 kampe for.

– Vi har ofte spillet mod hinanden, og jeg kender denne klubs enorme aura og kvalitet. Jeg er stolt over, at jeg nu er en del af FC Bayern, siger Sommer til klubbens hjemmeside.

Bayern ligger nummer et i Bundesligaen med fire point ned til Freiburg med 19 runder tilbage af sæsonen. I Champions League venter to opgør mod Paris Saint-Germain i ottendedelsfinalerne.

36-årige Neuer brækkede sit ene ben i december og forventes først tilbage i næste sæson. Det er ifølge tyskerens nuværende kontrakt den sidste i Bayern München.

 Bayern München henter Neuer-erstatning TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder