Det er ikke nogen hemmelighed, at streamingtjenester vinder mere og mere frem. Den stigende popularitet er dog ikke ensbetydende med, at alle har taget dem til sig. Nej, faktisk er der fortsat mange, der foretrækker en ”gammeldags” TV-pakke.

Der kan være mange årsager til, at folk foretrækker at holde sig til en TV-pakke. Og heldigvis lever vi i et land, hvor man selv kan bestemme, hvordan man vil have leveret underholdning.

Ikke desto mindre er TV-pakkerne fortsat udbredte blandt danskerne, hvilket vidner om, at mange ikke har skiftet dem ud med de moderne streamingtjenester. Flere og flere vælger ganske vist at gå denne vej, mens andre holder fast i TV-pakkerne. Især den ældre del af befolkningen er glade for de traditionelle TV-pakker.

Læs mere om ovenstående i artiklen, og find svar på, hvordan du opnår de bedste priser på TV-pakker anno 2022 (hvis du betragter dette som et godt alternativ til streaming).

Mange synes, at det er nemt

Der er mange, der vælger at holde sig til deres TV-pakke, fordi de synes, at det er nemt. De behøver ikke at have et Smart-TV i stuen, hvorfra de kan tilgå deres streamingtjenester, og de behøver ikke selv at finde noget, de kan se.

Derimod kan de blot tænde for fjernsynet og finde en passende kanal, hvilket fortsat appellerer til mange. På den anden side er der selvfølgelig også folk, der synes, at det er nemt at bruge streamingtjenester, men sådan forholder det sig ikke for alle.

At der er forskel på folk på dette punkt vidner naturligvis om, at det er en smagssag, hvorvidt man er til en TV-pakke eller streamingtjenester.

Ikke alt findes på streamingtjenester

Til trods for, at der er mange streamingtjenester, der har et stort udvalg, er det bestemt ikke alt, der er at finde på dem. Derfor er der mange, der føler sig nødsaget til at have en TV-pakke, da de ellers ikke kan se, hvad de ønsker at se.

Dette er især noget, der gør sig gældende ved programmer, der bliver sendt live. Der findes ganske vist flere streamingtjenester, der tilbyder sport m.m. live, men der er fortsat rigtig mange ting, der sendes live, som ikke kan ses på streamingtjenesterne. Der er dog også eksempler på ting, der både kan ses via TV og via streaming, eksempelvis X Factor på TV 2 og TV 2 PLAY.

Hvis man er blandt dem, der foretrækker at se tingene, når det sker, er det ikke sikkert, at man kan klare sig uden en TV-pakke. Som der også er givet udtryk for før, er det naturligvis en smagssag, om sådanne ting er noget, der har betydning.

Flere udbydere tilbyder samlede pakker

Udbyderne af TV-pakker er ganske udmærket klar over, at de får stor konkurrence fra streamingtjenesterne. I stedet for blot at lægge sig fladt ned, har flere af dem dog valgt at tage kampen op. Det har de bl.a. gjort ved at inkludere de mest populære streamingtjenester i deres abonnementer.

Dette har medført, at der er mange, der har valgt at købe et sådant abonnement, da de både får en TV-pakke og adgang til streamingtjenester. I mange tilfælde får de endda en samlerabat på de forskellige tjenester, fordi TV-udbyderne har forhandlet sig frem til gode aftaler.

Såfremt man er på udkig efter de bedste priser på TV-pakker, er det derfor en god idé at have dette med i sine overvejelser. Der kan nemlig være penge at spare, hvis man opsiger sine nuværende abonnementer for derefter at tegne dem til en lavere pris via TV-udbyderen. Det kan f.eks. være, at du kan få tjenester som Viaplay, Netflix og HBO Max med til en god pris.

Ganske vist er det endnu ikke alle udbydere af TV-pakker, der har denne mulighed, men det vinder mere og mere frem. Det er især noget, der er populært hos de udbydere, hvor man selv kan vælge sit udvalg af kanaler og tjenester baseret på et fastsat antal point. Her kan der f.eks. nævnes YouTv.

Mange vælger et samlet tilbud på bredbånd og TV

En stor del af udbyderne af TV, leverer også bredbånd til danskerne. Derfor er der mange, der vælger at købe en samlet pakke, da det som regel giver en besparelse i forhold til både bredbånd og TV-pakke – og det er naturligvis tiltalende for mange.

På trods af, at det er en populær løsning, er det dog ikke ensbetydende med, at alle, der har bredbånd, også har en TV-pakke. Tværtimod er der rigtig mange, der bevidst fravælger en TV-pakke. Der er dog fortsat rig mulighed for at have begge dele – og endda til en god pris, hvis man køber ydelserne fra én og samme udbyder.