Artiklen indeholder sponsoreret links og er leveret af faisto.dk

Selvom det stadig er vinter, og haven bare ser trist og kold ud, så kan det allerede nu være tid til at se ind i redskabsskuret, om du har alle de remedier og maskiner, som du skal bruge for at få din have i god stand. På den måde kan du være lidt på forkant, så din have kan stå helt skarpt til foråret, når de første skud begynder med at spire. Når man holder en pæn have vedlige, er der slet ikke særlig meget arbejdet ved en have. Det handler derfor om at have de rette remedier og ikke mindste at tage lidt ad gangen.

Græsset er altid grønnere på den anden side

Nej – det kan nemlig sagtens blive din græsplæne, der bliver den grønneste i år. Det handler bare om at behandle den med kærlighed og en god plæneklipper. Hvis din plæneklipper er ved at være for slidt og for gammel, så kan det være en god idé at undersøge dine muligheder for at købe en ny. Der findes mange forskellige typer af plæneklippere, og du skal vælge den ud fra, hvilken have du har. Der findes både rotationsklippere og cylinderklippere – håndskubbere – som giver et mere tæt klippet udtryk.

Mange håndskubbere bliver også lavet med motor i dag, hvorfor du sagtens kan have en stor græsplæne og vælge en håndskubber. Der er ikke noget, som er bedre end det andet, når det kommer til plæneklippere. Du skal bare vælge en, der kan indstilles efter din højde og en af god kvalitet, så du netop kan få en grøn græsplæne.

Er redskabsskuret tomt?

Måske du ikke har været den store havemand før, men gerne vil være det nu, så skal du ikke gå i panik. Det er nemt at anskaffe sig de mest nødvendige haveredskaber, du kan nemlig se mere på Faisto.dk. Der kan du finde alt til haven – endda en mosfjerner – hvis du også gerne vil være med i kampen om den grønneste græsplæne.

Nogle af de vigtigste redskaber til en have er en god plæneklipper, så du kan slå græsset. Derudover kan det være meget fordelagtigt med en hækkeklipper, hvis du og naboen deles om en lang hæk.

Plant din have smuk

Der er forskel på, hvornår du skal plante dine træer, buske og blomster, da det kommer meget an på, om de taber deres blade, har bladene på hele året, eller hvornår planterne skal blomstre. Hvis du gerne vil have lidt farve i din have, kan du plante nogle roser. Roser skal helst plantes i starten af foråret eller til allersidst i efteråret. Det er vigtigt ikke at plante nogle blomster, der allerede blomstrer, for det kan være svært for blomsten at slå rod, mens den blomstrer.