Denne artikel indeholder annonceret indhold.

København har rigtigt meget at byde på, hvad enten du skal på en weekendtur eller en længerevarende ferie i vores hovedstad. Her i denne artikel kan du læse om nogle af de mange aktiviteter, som du og dine venner kan nyde godt af under dit besøg i byen.

Tag en tur i Tivoli eller på Bakken

Hvis vejret er til det, så er både Tivoli i København og Bakken lidt nord for København bestemt et besøg værd. Her kan du og vennerne prøve en masse underholdende forlystelser, spise god mad og se, om heldet er med jer i en af de mange boder, hvor man kan prøve lykken og vinde en række forskellige præmier. I Tivoli skal I betale for at komme ind i forlystelsesparken, mens det er gratis at gå rundt på Bakken.

Hvis I har taget turen nordpå til Bakken i Klampenborg, så kan I med fordel kombinere det med en tur i Dyrehaven, hvor I kan se på hjorte og nyde den danske natur.

Tag en tur på Strøget

Hvis turen går til København, så er det også et must at tage en tur på Strøget. Her bugner det med masser af spændende butikker, og stedet oser af god stemning. Her er der også mange gode restauranter og hyggelige caféer, som du og vennerne kan besøge og få noget godt at spise eller en kold fadøl. I forbindelsen med turen på Strøget kan I med fordel også tage en tur på i Rundetårn eller udforske hele området ved at gå ned ad de mange forskellige sidegader.

Oplev det københavnske natteliv

En tur i København sammen med vennerne er en fantastisk mulighed for at opleve det københavnske natteliv. København byder på masser af forskellige barer og natklubber, så der er noget for enhver smag, og der er også mange forskellige valgmuligheder, hvis I kunne tænke jer at tage på stripklub i København .

Besøg de mange forskellige seværdigheder

Når I har begivet jer ud i det københavnske natteliv og har brug for en afslappet dag dagen derpå, kan I tage ud og kigge på nogle af de mange seværdigheder, som København har at byde på. I kan for eksempel tage forbi:

•Den lille havfrue

•Nyhavn

•Amalienborg

•Christiansborg

•Rosenborg Slot

•Operahuset

•Marmorkirken

•Botanisk Have

Er vejret til det, kan I også tage en dag i Kongens Have, hvor mange samles for at nyde det gode vejr og slikke sol, eller I kan tage en tur i havnebadet eller til Amager Strandpark. Foretrækker I bare at gå rundt og få et indtryk af den københavnske stemning, kan I også tage forbi de mange forskellige bydele, som hver især har meget at byde på.