Artiklen indeholder reklame og er leveret af

Når det handler om værktøj, reservedele og alt andet, der kommer ud på værkstedet eller i garagen, så kan det hurtigt blive til noget ustruktureret rod, hvilket vi gerne vil hjælpe dig med at komme af med. Det kan nemlig være nemt at holde orden derude, det handler bare om at få de rigtige redskaber til at skabe en form for organisering. Garager, redskabsskure, værksteder eller kælderrum bliver hurtigt til ekstra opbevaringsplads for mange familier, hvorfor det handler om at holde orden i sagerne.

Lav et kassesystem med markeringer

Et kassesystem er meget anbefalelsesværdigt, men det handler også om, at man enten skal kunne se, hvad der er i kasserne eller skrive nogle mærkater på kasserne. På den måde sikrer man, at man ikke skal til at endevende fem kasser, inden man har fundet den rigtige kasse med julepynten.

Hvis man skal til at endevende kasser først, inden man kommer frem til den rigtige, så er organiseringen og ryddeligheden meget hurtigt ødelagt igen. Du kan finde mange forskellige plastkasser i forskellige størrelser, så de kommer til at passe til jeres system. Så kan I nemt og hurtigt finde værktøjet eller alt fødselsdagspynten, uden der kommer rod i systemet.

Reolsystemer er gode, hvis pladsen er trang

Typisk har man ikke meget plads ude i værkstedet eller i garagen, hvorfor reolsystemer kan være et oplagt valg – især hvis man også går med på kassesystemet. Når man har stålreoler ude i værkstedet, kan man nemt få tingene op i højden, hvilket skaber mere arbejdsplads, hvis du også gerne vil bruge værkstedet til at bygge i. Et godt råd er at sætte de kasser med indhold, der ikke bliver brugt så tit øverst, mens værktøjet eksempelvis er i en højde, som er nemt at komme til.

Vælg nogle reoler, der kan holde til at blive brugt og stå ude, hvor der typisk ikke er varme på. Vi anbefaler stålreoler, for de kan holde til at stå i kulden uden at gå til. Du kan også nemt designe dem med, hvor langt der skal være mellem være hylde, dybden på hylderne og højden på reolen.

Orden kan give dig mulighed for at bruge værkstedet

Hvis der kommer orden ude i værkstedet, så kan det betyde, at du igen kan komme til at bruge dens egentlige funktion. Typisk har man et værksted, fordi man netop gerne vil bygge noget selv, hvilket der hurtigt bliver sat en stopper for, hvis det ender som et rodet opbevaringsrum. Sørg derfor for at finde det rette organiseringssystem, så du kan udnytte pladsen bedst og samtidig hurtigt finde dit værktøj, når du skal til at bygge det spisebord, som du har talt om i længere tid.