Noglegange kan det være svært at blive ved med at finde på nye spændende aktiviteter for hele familien, derfor kan det være en fordel at lægge vejen forbi et sted, hvor mulighederne er mange.

Et besøg hos Aalborg Storcenter byder både på et væld af butikker, spisesteder og arrangementer, derfor kan I kombinere flere aktiviteter under samme tag.

Mangler du og familien en aktivitet i den kommende tid, så kan du med fordel læse videre på denne artikel.

Shoppingtur

Det er ikke til at komme udenom, at Aalborg Storcenter indeholder et stort antal butikker, der både imødekommer dem, der elsker elektronik, modetøj, træningstøj, bøger og meget mere. På den måde finder du med sikkerhed det, din shoppetur stræber efter.

Selvom centeret er det rene shoppingmekka, er det stadigvæk let og overskueligt at finde den butik, du leder efter. Det er indrettet på smarteste vis, fordi du kan placere dig i centrets centrum, hvor du nemt kan genvinde overblikket og spotte den næste butik, du skal ind i.

Med andre ord omfavner centerets 80 specialbutikker ethvert behov, og du kan ovenikøbet let finde de butikker, du skal besøge.

Spisesteder

De fleste foretrækker en velfortjent pause, når dagen byder på shopping. Skal du og familien have stillet den søde tand, kan I besøge centerets cafeer, der altid har varm kaffe på kanden og en lun velduftende kage til.

Har klokken derimod ramt frokost- eller middagstid kan I finde et bord på en af de mange cafeer, der tilbyder alt fra grillede burgere, velsmurte sandwich eller en sprød salat.

Spændende arrangementer

Det er ikke sikkert, at børnene finder shopping ligeså interessant som de voksne, derfor har Aalborg Storcenter ofte spændende arrangementer i centeret. Flere gange årligt besøger både MGP-vindere, X-Factor-deltagere, modelcastere og andre spændende personligheder centeret, hvor de med glæde skaber en fest for besøgende i alle aldersgrupper.

Hold dig opdateret på centerets hjemmeside, så du kan overraske børnene med en skøn og sjov dag i Nordjyllands største shoppingcenter.

Vi behøver ikke altid besøge et nyt sted hver gang, vi skal planlægge en sjov familieaktivitet, sålænge de velkendte steder altid bringer nye arrangementer indendørs. Aalborg Storcenter må i sandhed siges at være der, det sker i Aalborg . Derfor kan I med fordel besøge eller genbesøge storcenteret, hvor du kan tjekke tidens mode og nyde børnenes fornøjelse over dagens arrangement.