Artiklen er sponsoreret og indhold er leveret af iExpert

Når din telefon går i stykker, er der to ting at gøre: du kan få den repareret, eller du kan købe en ny. Mange af os hælder til at købe en ny, for det føles både nemmere og hurtigere end at finde ud af, hvor telefonen skal afleveres, hvad der vil være af omkostninger, osv. Det er desværre en ærgerlig tendens, da der er mange ulemper ved at skifte telefon så ofte.

Et af de områder, der virkelig bliver ramt, er miljøet, da det koster miljøet en del at skulle udvinde de råmaterialer, der bruges til produktionen af telefoner. Et andet område er dig som forbruger, der ofte ender med at bruge flere penge på en ny telefon, end det ville have kostet at få den repareret – også når det drejer sig om Apple-produkter som iPhones, der ellers er kendte for at være dyre at få repareret.

Sagen om batterier i udvalgte iPhones

For nylig har Apple indgået forlig i en sag om netop batterier i iPhones. Apple har angiveligt med vilje gjort udvalgte telefoners ydeevne langsommere, fordi de godt vidste, at telefonernes batterier bliver dårligere med tiden. Den langsommere ydeevne skulle afhjælpe, at telefonen lukker ned på grund af dårlige batterier.

Apple tilbød kunderne at udskifte batterierne for en given sum penge, når de beklagede sig over den langsomme ydeevne, men mange forbrugere havde allerede været ude og købe nye telefoner til langt mere, end udskiftningen af batteriet ville have kostet.

Vælg reparation frem for ny telefon

Sagen viser, at det ikke altid er bedst bare at skifte sin telefon ud, når den begynder at virke dårligere. Det kan blot skyldes et dårligt batteri, som nemt kan skiftes til en langt lavere pris end en ny telefon. Hvis du får telefonen repareret eller batteriet skiftet, hvor du ellers ville have købt ny telefon med det samme, sparer du både penge og gør en god gerning for miljøet.

Et eksempel på en mobilreparatør, der hurtigt og billigt kan skifte dit batteri, er iExpert – her kan du få repareret din iPhone, lige meget hvor du er i landet. De kan reparere alle iPhone-modeller, så du kan få hjælp, lige meget om du har en gammel model eller den nyeste nye.

iExpert er specialiseret i reparationer af iPhones, og de dygtige reparatører giver en garanti på to år på den del, der er blevet erstattet eller repareret. Det er også super nemt for dig, da du enten kan aflevere din telefon i en af de fysiske butikker i enten Aarhus, Herning eller København, eller du kan sende den med posten, hvis du ikke har mulighed for at møde op i en af de tre butikker. Hvis du afleverer din telefon personligt, tager reparationen ikke mere en 30 minutter, og hvis du sender den, stiler de efter at sende den tilbage igen, repareret og så god som ny, allerede samme dag.

Når du vælger en reparatør som iExpert, behøver du hverken bekymre dig om en stor regning eller en ventetid på flere uger, og du er fri for at skulle ud og investere i en ny telefon, bare fordi der er en lille ting galt med din nuværende.

Det er derfor af mange grunde helt sikkert en fordel for dig at vælge at få din iPhone repareret i stedet for at købe en ny – både sagen med Apple og den hurtige, billige og nemme service hos iExpert vidner om, at en reparation er at foretrække, når der ikke er tale om andet end udskiftning af batteri, skærm eller lignende.