Det kan ikke komme som en overraskelse for nogen, at mobiler betyder rigtig meget for de fleste mennesker verden over. Det ses også i mobilsalget der igen er stigende, i modsætning til tidligere år.

At mobilsalget de seneste år har været lavere betyder ikke, at mobilproducenterne har hvilet på laurbærerne. Tværtimod! De har gjort deres ypperste for at levere innovative smartphones til brugerne.

Det er resulteret i endnu bedre kameraer, bedre hukommelse, længere batterilevetid og smartere designs.

At mobilsalget er stigende, hænger måske sammen med, at folk bruger deres mobiler til alt. De bliver for eksempel brugt til streaming, håndtering af økonomi og sociale medier.

Undersøgelser viser også, at vi bruger vores mobiltelefoner til spil i stor skala. For eksempel på sider som Comeon odds , et websted hvor danskerne prøver at vinde for lidt ekstra på kontoen eller at bruge tid på en klassisk CandyCrush-runde. Andre er mere interesserede i actionfyldte spil som PUBG MOBILE. Uanset hvilket spil du foretrækker, forbedrer spiloplevelsen at have de nyeste og største mobiltelefoner på markedet.

iPhone 13

Når man taler nye modeller, er man selvfølgelig nødt til at nævne den nye iPhone model! iPhones er stadig lige så populære, som de har været de sidste ti år. Derfor står næste generation af iPhones snart klar på hylderne. Rygterne forlyder, at der vil komme nyt periskop kamera, 1 Tb lagerplads og fingeraftryksscannere i den nye model.

OnePlus9

OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro er allerede kommet, og har en imponerende opdateringshastighed på 120Hz, og henholdsvis 6,55” eller 6,78” skærm. Oneplus 9 har et batteri på hele 4.500 mAh og er udstyret med minimum 8 GB RAM og 128 GB lagerplads.

Oneplus 9 serien har desuden en lynhurtig Qualcomm Snapdragon 888-processor.

Samsung Galaxy S21-serien

Samsung Galaxy S 21 er allerede på markedet, og den udkom i februar. Den skal dog stadig nævnes som en af 2021’s mest interessante nyheder. Den har blandt andet fået endnu bedre kamera og et batteri på 4.000 mAh og trådløse opladning, og den vejer kun 169 gr.

Sony Xperia 1 III - serien

Sony Xperia 1 III er også lige udkommet og den imponerer med sin lynhurtige AF hastighed og de nye objektiver, som når helt op på 105mm. Den er udstyret med en lækker 4K HDR OLED skærm og en opdateringsfrekvenz på 120 Hz.

Er man til god lyd og gaming, så er Sony Experia 1 III lige noget for dig.

De fedeste mobiler

Dette er selvfølgelig blot et lille udpluk, af alle de nye fede modeller, der udkommer eller er udkommet i 2021. Der er mange flere der er værd at nævne, som for eksempel Samsung Galaxy Z Fold 3, Huawei P50, Samsung Galaxy S21 FE, Nokia 9.3 PureView.

Uanset om det er en af de nævnte modeller du vælger som din nye mobil i 2021, så er vi sikre på, at du nok skal sætte pris på teknologiens konstante udvikling, og de fede mobiler der er til rådighed på markedet.