Dette er sponsoreret indhold og er leveret af quickparts.dk

Åh nej… Mange kender nok til de uheld, der kan forekomme i hjemmet, enten fordi man er uheldig eller fordi man er decideret klodset. Det kan være, at man kommer til at tabe kanden til kaffemaskinen på gulvet, som derfor går i tusinde stykker. At ting i hjemmet går i stykker, kan både skyldes, at man er klodset, men også at man bare er uheldig. Der er dog ingen grund til at smide dine køkkenmaskiner ud, for du kan nemt købe nye reservedele til hvidevarer.

Køb reservedele til småelektronik og hårde hvidevarer

Det er ikke kun kaffekander til kaffemaskiner, som du kan købe, hvis uheldet er ude. Det er muligt at finde reservedele til større maskiner og hvidevarer såsom vaskemaskiner, tørretumblere og køleskabe, men også til de mindre elektronik, som strygejern, barbermaskine og sågar elektriske tandbørste. Hvis dit vinkøleskab for eksempelvis ikke køler som det skal, kan det være, at det trænger til at få udskiftet de dele af døren som gør, at den holder tæt. Elektriske tandbørster er en god investering, da de kommer bedre rundt end den traditionelle tandbørste. Det er dog essentielt at skifte tandbørstehovedet jævnligt, og du kan også skifte strålerøret til din elektriske tandbørste. En barbermaskine er for mange mænd uundværlig, og det kan være svært at finde lige dén barbermaskine, som tager sig bedst af dit skæg. Det er dog også muligt at finde reservedele til barbermaskinen, som for eksempelvis ledninger og ladestationer.

Sådan passer du på dine maskiner

Mange maskiner og hvidevarer er gode investeringer, og det kan optimere investeringen, når man passer godt på sine maskiner og hvidevarer. Du kan først og fremmest lykkes med at passe på dit elektronik i hjemmet, ved at undgå at overbelastning. En stavblender, alt efter prisklasse, kan meget nemt overbelastes og potentielt brænde sammen, hvis man blender i mange minutter uden stop. Fugt kan ødelægge et glattejern, hvis man glatter fugtigt hår. Brug derfor en føntørrer, eller lad dit hår lufttørre, inden du går i krig med at glatte det. Dit hår bliver desuden mindre ødelagt når det er tørt, når du glatter det. En ovn er en af de dyrere hvidevarer i hjemmet, og du kan passe på den ved at rengøre den jævnligt, og ved at bruge den rigtigt. I køleskabet oplever mange, at hylderne knækker, så undgå at putte for meget vægt på hylderne.

Sådan rengør du dine maskiner

En anden måde, hvorpå du kan forlænge dine maskiners levetid, er ved at rengøre dem jævnligt. Et glattejern rengør du ved at køle det ned til en lunken temperatur, for derefter at tørre en lille smule sprit over pladerne med en tør klud. Brug kun så meget sprit, at det ikke løber ned i pladernes revner. En elkedel holder også længere, hvis du husker at afkalke den. Kog vand med afkalkningsrens og gentag, hvis elkedlen er meget tilkalket. En elektrisk tandbørstes tandbørstehoved kan også blive meget tilkalket, hvilket kan være svært at fjerne, fordi man ikke vil have kemikalier og rengøringsmidler i munden. Man kan koge tandbørstehovedet efter rens, men hvis man ikke er tryg ved dette, er det også muligt at købe nye reservedele til sin elektriske tandbørste.