Er du selvstændig håndværker med over tre ansatte? Så skal du lige følge med her.

Du kan nemlig opnå temmelig mange fordele ved at gå over til digital tidsregistrering. Det er lettere at have med at gøre ude i marken, og rent administrativt er det med til at lette arbejdsgangene på kontoret. Digital tidsregistrering får du ofte sammen med en del andre gode funktioner i et godt projektstyringssystem. Og bare rolig du kan få systemer, der kan integreres med de andre programmer du bruger til bogføring, løn og fakturering mv.

Kom med på vognen

For at drive en konkurrencedygtig virksomhed er man som selvstændig håndværker nødt til at følge med og benytte de systemer, der gør arbejdsdagen lettere og sparer tid. Jo mere tid du kan spare på kontorarbejde jo mere tid, er der til at drive virksomheden og sørge for, at den udvikler sig godt. Hvis dine rutiner og arbejdsgange er forældede, er der ikke noget at sige til, at du ikke kan følge med konkurrenterne. Så tænk langsigtet og kom med på den digitale vogn.

Du bestemmer

Når dine medarbejdere har adgang til digital timeregistrering er det gennem en app. Appen er på deres mobil eller deres tablet og giver medarbejderne adgang til de dele af projektstyringssystemet, som du mener er relevant. Du kan tilmed give nogle medarbejdere adgang til nogle ting og ikke til andre. Så du bestemmer hvilke medarbejdere, der skal have adgang til hvad. Men de skal naturligvis have adgang til timeregistreringsfunktionen. Når de har det, kan de helt enkelt og ligetil gå ind på det projekt eller de projekter, som de arbejder på og indtaste deres timer. Det betyder, at I kan vinke farvel til besværlige timesedler med nedkradsede, svært læselige tidspunkter.

Timerne går direkte på projektet

Det betyder også, at du eller din kontormedarbejder slipper for at indtaste timer på projekterne, når timesedlerne blev afleveret. Det sparer ganske enkelt en del administrativt arbejde. En anden stor fordel er den præcision, den digitale tidsregistrering medfører. Nu har medarbejderen hele tiden adgang til appen på sin mobil eller eventuelt på sin tablet. Det vil sige, at han eller hun kan skrive start- og sluttidspunk ind med det samme uanset, hvor de står. Det er lettere at huske end når timesedlen er i papirform og ligger henne i bilen. Ofte skifter medarbejdere jo fra det ene projekt til det andet i løbet af dagen og her er det virkelig let lige at taste på mobilen direkte ind på projektet.

Du får overblik

At timerne går direkte ind på projektet betyder, at du hele tiden kan gå ind og tjekke op på timeforbruget i de forskellige løbende projekter. Det giver dig et overblik du ikke tidligere havde, og det giver overskud til andre ting, der gavner din virksomhed.