Har du sat dig specielt meget ind i, hvad dit elselskab har at tilbyde, eller har du bare fortsat abonnementet fra forrige lejer, der boede i din bolig?

Det kan være, du hurtigt tog et valg, der var anbefalet af grundejerforeningen eller udlejer, uden du egentlig tjekkede specielt meget efter, og selvom du måske har været meget godt tilfreds, kan det altså godt anbefales at tjekke priserne efter i sømmene. Selvom meget af prisen ligger fastlåst og uden for konkurrence, er der dele, de enkelte selskaber gerne må skrue på, og her kan det være, du finder noget, der er tilpasset dine behov bedre.

Det kan være alt fra, hvorvidt du vil betale fast pris på månedsbasis til, om der er små ekstragebyr på forskellige ydelser, der ikke giver mening for dig at betale for, der får dig til at skifte mening, men der er heldigvis hjælp at hente. Hvis du sætter lidt tid af til at gennemsøge markedet online, kan du typisk få svar på langt de fleste af dine spørgsmål, så du ved, hvad der er den bedste handel for dig. Små, månedlige besparelser kan lynhurtigt løbe op og samlet set give dig et ekstra rådebeløb hvert år, der er rigtig rart at have.

Tænk klimaet ind i budgettet

Hvis du gerne vil være med til at passe på Jorden, kan du med fordel kigge efter et selskab, der også tænker på det. Om du kalder dig selv klimatosse eller bare husker at slukke lyset efter dig, når du går ud af et rum, betyder egentlig ikke så meget. Det er handlingen, der tæller, og når du køber strøm gennem Blue Energy , er du sikret, at der også står et elselskab bag dig, der tænker over tingene. Her gøres der forskellige tiltag, der alle har til hensigt at sikre bæredygtigheden og passe på klimaet på den lange bane.

I samarbejde med blandt andet Århus Kommune og organisationen Plant et træ, vil elselskabet over de næste år plante 100000 træer i Århus kommune. Det er med til at sikre, at der fortsat vil optages CO2 og udledes almindelig ilt. Træer er en af de bedste ting til at lave denne proces, hvilket sikrer en mere bæredygtig fremtid og retter op på noget af alt det dårlige, som forbruget af forskellige elektriske apparater er med til at være skyld i. Du kan altid kigge nærmere på det og se, om det er noget, du tænker, du gerne vil støtte.