Nissan Qashqai – danskernes darling, når det kommer til SUV-biler. Og et oplagt valg, hvis du er på udkig efter en rummelig, økonomisk og behagelig bil. Men hvorfor har bilen med det umulige navn vundet, ikke bare danskernes hjerter, men hele verdens? Få en mekanikers syn på, hvorfor den japanske SUV topper listerne.

For mange mennesker er det en jungle at skulle købe en ny bil. Det tager tid og omtanke at beslutte sig for, hvilket bilmærke der opfylder alle dine krav. Og som du tør at smide mange penge i. For det koster mange penge at købe en bil, og ingen er interesseret i, at det blinker ustyrligt fra instrumentbrættet efter 150 km.

Derfor er det vigtigt, at få den rigtige rådgivning om den rigtige bil. Og den rigtige bil, kunne meget vel være en Nissan.

Nissan er kvalitet til fine priser

Det er ikke kun Qashqaien der er populær. Morten Hansen, værkstedschef hos Auto-Centralen i Aalborg forklarer: ”Nissan laver personbiler i verdensklasse til alle slags behov og priser. Lige fra den rummelige Qashqai til den lille Micra til de hurtigere og sporty 370Z-modeller.”

Det er ikke tilfældigt, at Nissan er blevet så populær i Danmark. For som ejer af en Nissan er du sikker på, at få den rigtige service og god kvalitet fra start til slut: ”Vi ved, at der er forskellige behov. Hos Nissan forhandler Auto-Centralen i Aalborg, Nordjylland tager vi højde for køberen og sælger ikke noget, vi ikke selv kan stå inde for. Nissan er for mange et godt match, der både tager højde for miljøet og pengepungen.”

Mekanikerens råd

Det er som sagt en jungle at købe ny bil. Hvad skal du kigge efter, og hvordan ved du, at det er den rigtige bil, du er i gang med at købe?

”Der findes et hav af biler til forskellige behov, og ingen behov blandt kunder er helt ens. Inden du går i gang med processen om at købe en ny bil, skal du tænke dig godt om.” Sådan forklarer Morthen Hansen og råder til, at du tænker over tre ting, inden du beslutter dig for at købe en bil.

Morten Hansens tre råd:

1. Hvad er mine behov?

2. Hvad tillader min økonomi?

3. Vil jeg lease en Nissan eller købe?

Én ting er sikkert: Med danskernes favoritbil, Nissan, går du ikke fejl i byen. Ring til Auto-Centralen i Aalborg, og få den hjælp, du har brug for. Så er du sikker på, at du vælger den rigtige Nissan.