Du sidder måske og tænker, at det jo stort set er en umuligt opgave.

Du kan på ingen måde forestille dig at software og digitale værktøjer kan være med til at styrke din håndværker virksomhed. Den gode notesblok og den nyspidsede tømrerblyant kan umuligt overgås af IT. Jo, det skulle da lige være et excel ark i ny og næ, men ret meget meget tid foran tastatur og computer skal du helst undgå.

Vi vil dog gerne udfordre dine fordomme og gamle vaner. Derfor giver vi dig her nogle rigtig gode grunde til, hvorfor software og digitale værktøjer er en gave for din virksomhed.

Alle informationer samlet ét sted

Først og fremmest får du, for første gang nogensinde, et samlet overblik over alle dine aktiviteter i forhold til igangværende sager. Hvad end det handler om tilbudsberegning, for- og efterkalkulation, materiale registrering, fotodokumentation, timeregistrering, fakturaer og meget meget mere. Du har altså ét samlet sted til alle informationer, og du skal ikke gennemsøge mappe efter mappe for at finde diverse dokumenter, når dine kunder ringer og beder om at få en status på projektet.

Overblik og struktur med digital sagsstyring

Du vil fra første dag mærke en tydelig forskel, når det kommer til struktur og overblik. Med et digitalt sagsstyringsværktøj får du ikke bare dine dokumenter samlet, men du får også et helt afgørende og uundværligt overblik over alle igangværende sager og tilknyttede medarbejdere på hver enkelt sag. Du kan nemt flytte rundt på sager i kalenderen og planlægge fremtidige projekter og medarbejdere på skærmen. Det er svært at beskrive hvor nemt og overskueligt det kan være, så vi anbefaler naturligvis at du selv prøver det af. Men vi lover dig, at når først du har givet dig i kast med at oprette et par projekter, så er papir og blyant for evigt fortid!

Kontroller alle dine fakturaer

Det er før set, at håndværkere har været udsat for, at en leverandør har faktureret et større beløb end der blev aftalt i telefonen. Det kræver almindeligvis løbende og manuel kontrollering, men når man bruger et digitalt værktøj til sagsstyring undgår man at bruge unødige ressourcer, fordi der, som en del af det stykke software, er indbygget priskontrol af leverandøraftaler. Det betyder at du kan være sikker på at spare penge hvert år. Og der er ikke blot tale om 300-400 kr. Nej, du kan godt forvente at spare dig selv for et par hundrede tusinder.

Undgå svind og spild af materialer

Med digital registrering af materialeforbrug ved du præcist hvilke materialer og hvor mange er dem, der er blevet brugt på hvert enkelt projekt. Direkte scanning i app’en mindsker svind og skaber et langt bedre overblik. Når man som håndværker ved, hvor mange materialer der bliver brugt, er det nemt at udregne prisen på lignende projekter og sparrer mester for både tid og ærgerligt manuelt registreringsarbejde.