Vi kommer ikke uden om, at mange danskere hvert år vælger at få hjælp til at bibeholde det smukke udseende, og det sker på en helt særlig måde.

Botox behandlinger er nemlig blevet rygende populære herhjemme, og det er der god grund til. Her får du muligheden for en effektiv rynkebehandling, markerede kindben eller en løftet pande på en nem og hurtig måde.

Her fortæller vi dig meget mere om, hvordan en Botox behandling foregår i praksis. Du kan læse mere om, hvilke behandlinger du kan få med Botox, og hvad det egentlig koster at få en Botox behandling.

Det praktiske først: Prisen på Botox

Lad os starte ud med at kigge på det helt praktiske, når vi taler om Botox. For når du gerne vil komme rynker til livs, er det ikke helt gratis. Heldigvis har den stigende popularitet skabt en hård konkurrence på markedet, og derfor kan du få professionelle behandlinger til nogle gode priser.

Når det kommer til klassiske Botox behandling priser , kan prisen eksempelvis starte ved 550 kr. Behandlingstiden strækker sig over 15-20 minutter, og det kan være eksempelvis Botox til din bekymringsrynke eller mellem dine øjenbryn. Du kan altid gå ud fra, at jo mere Botox du skal have ind i huden, desto dyrere bliver din behandling. Du betaler nemlig oftest for mængden og ikke for tiden.

Sådan forløber en Botox behandling

Når vi kigger lidt nærmere på Botox, er der ingen tvivl om, hvorfor vi anvender midlet i stor stil til rynkebehandling. Botox har den egenskab, at det lammer bestemte muskler i ansigtet, så de ikke længere kan trække sig sammen på samme måde som før. Det fører til, at rynker reduceres eller helt fjernes ved brug.

En Botox behandling er i dag simpel, og du skal blot have injiceret væsken de steder i dit ansigt, hvor du gerne vil blokere for signalstoffer og på den måde udglatte rynker. Behandlingen foregår typisk med en forundersøgelse, hvor du sammen med din behandler finder frem til den rette behandling og mængde af Botox. Herefter bliver ansigtet rengjort grundigt, hvorefter små mængder af Botox injiceres under huden.

Her er, hvad du kan få behandlet

Der er mange gode muligheder for en effektiv rynkebehandling med Botox. Og netop rynker er den hyppigste årsag til, at danskerne vælger en Botox behandling i København eller resten af landet. Men det betyder ikke, at der kun er tale om én type af rynker. Botox kan nemlig afhjælpe dig med rynker ved både øjne, øjenbryn, i panden og ved smilerynker.

Det er vigtigt at huske på, at Botox ikke er en permanent løsning. Efter tre-fire måneder vil det være nødvendigt at gentage behandlingen, hvis du vil bibeholde ansigtets fine linjer. Heldigvis kan du nemt få endnu en behandling, for når det kommer til bivirkninger, finder du kun få af slagsen. Her er der tale om ømhed, rødmen og hævelse, men selv disse svage bivirkninger rammer langtfra alle. Til gengæld kan du komme de dybe rynker til livs og få et udseende, du elsker hver eneste dag.