Er det endelig ved at være tid til, at du hopper på Oneplus-bølgen?

Du ved helt sikkert, at den eksisterer, og måske er interessen blevet så stor, at du har svært ved at finde argumenter, der kan holde dig fra et køb. Med den helt nye model vil du få alt det, som forgængeren havde og selvfølgelig mere til.

Hvis du så tænker, at det må blive næste gang, og der jo altid kommer en ny, så har du selvfølgelig ret – der kommer altid en ny. Men på et tidspunkt skal du hoppe på toget, og Oneplus 9 Pro kunne meget vel være din billet til det hurtigkørende mobiltog. Den høster nemlig gode anmeldelser og er noget helt for sig selv.

Bedre end sin forgænger?

Der vil altid være de fans og brugere, som bare ikke kan glemme den tid, der var engang. Dengang, hvor Oneplus var noget andet, banebrydende og ikke som den er i dag. Derfor vil diskussionen selvfølgelig gå på, om den nye model overhovedet er den bedste, som de har produceret. Og er den lige så god, som de første modeller var for syv år siden?

Det spørgsmål er så betændt, at det ikke skal forsøges besvaret her og formentlig heller ikke bliver besvaret. I stedet kan du selv tjekke Oneplus 9 pro og undersøge, om det er nu, du skal købe Oneplus 9 Pro. Om du skal have Oneplus 9 Pro med eller uden abonnement og mange flere spørgsmål, kan du få besvaret ved at undersøge sagen nærmere.

Hvornår skal du slå til?

Hvorfor er det så nu, du skal købe Oneplus? Hvorfor var det ikke sidste år, for to år siden eller næste år? Argumentationen vil her lyde, at det ikke bare er en ny udgave af 8’eren, det er ikke bare gammel vin på nye flasker. Oneplus 9 Pro er en mere komplet telefon, hvor prisen for 48 + 40 + 8 +2 megapixel kamera, 256 GB og både 4G og 5G ikke findes bedre andre steder.

Styresystemet er et OxygenOS 11 og Android 11 – selvfølgelig – og du får Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G som processor. Batterilevetiden på højt niveau er på op til ni timer. Det er altså med en konstant kørende YouTube-video på skærmen. Det kan nærmest ikke gøres bedre og er særligt noget, anmelderne lægger mærke til.

Oneplus 9 Pro høster gode anmeldelser

Anmelderne skal selvfølgelig på banen. Hvad siger de til denne nye stjerne af en Android-telefon? De siger forholdsvis entydigt, at den lever op til de høje standarder. Se f.eks. de gode anmeldelser på inputmag.dk.

De bider mærke i, at den er yderst velproduceret, at den holder strøm bedre end sine konkurrenter og har ekstrem høj kvalitet. Så måske er det faktisk tid til, at du endelig hopper på det Android-tog, som kører derude. Hvis ikke det bliver denne, men næste, bliver det måske til en væsentlig dårligere value for money: Du får mindre for pengene. Telefonen er god, den er billig og måske klar til at ligge i din lomme?