Adam Schnack har valgt at prøve kræfter med livet som selvstændig, efter at han i en årrække har arbejdet hos liebhavermægleren, Ivan Eltoft Nielsen.

Adam Schnack A/S er navnet på den nye ejendomsmæglervirksomhed, som allerede har tiltrukket to kapitalstærke erhvervsfolk.

Adam Schnack har slået pjalterne sammen med Johan Bülow og Morten Strunge, som har valgt at investere i virksomheden. De to erhvervsfolk ejer tilsammen 30 % af virksomheden, mens Adam ejer den resterende del. Den erfarne ejerkreds er klar til at erobre liebhaverimarkedet i København, på Frederiksberg og i byerne nord for København.

Adam Schnack A/S - EjerkredsenAdam Schnack:

Adam blev født d. 18. november 1976. Han er uddannet ejendomsmægler og har bl.a. en fortid hos Ivan Eltoft Nielsen, hvor han fungerede som filialchef i afdelingen, City og Frederiksberg. I 2016 valgte han at blive selvstændig med virksomheden Adam Schnack A/S. Privat er han gift med Nadia Olive Schnack, som er en kendt indretningskonsulent. Sammen har de to børn - David og Maggie.

Johan Bülow:

Johan Bülow - også kendt som Lakridskongen - blev født d. 3. april 1984. Han betragtes som en succesfuld erhvervsleder efter at have grundlagt Lakrids by Johan Bülow. Lakridsvirksomheden har bl.a. formået at 60-doble sin omsætning fra 2008 til 2011 og er i dag adskillige millioner kroner værd. Johan Bülow har vundet mange fornemme priser gennem tiden - bl.a. "Entrepreneur of the year", Årets leder 2014" og "Børsens fødevarepris".

Morten Strunge:

Morten Strunge blev født i maj 1985. Morten Strunge har været med til at opbygge mange store virksomheder - bl.a. Mobile-World ApS, OnFone, Mofibo og Plenti, som har udviklet sig til millionvirksomheder. Morten solgte virksomheden OnFone til TDC for 300 millioner kr.. Senere, solgte han Mofibo til Storytel for et større millionbeløb.

Der er altså tale om en erfaren og kapitalstærk ejerkreds, som har gennemskuet, hvordan man kan gribe handlen med liebhaverboliger an på en smartere og mere moderne måde. Vækker det din interesse, så bliv klogere her.

Digital markedskommunikation er vejen frem

Adam Schnack har en klar holdning til, at digital markedskommunikation er vejen frem. Han ønsker ikke at bruge tid og ressourcer på gamle og forældede markedsføringsformer, som mange ejendomsmæglere fortsat kaster penge efter. Adam Schnack A/S ønsker at være tilstede på de medier, hvor deres potentielle kunder færdes. Markedsføringskronerne bliver hovedsageligt brugt på digital annoncering, igennem diverse kanaler.