Er virksomheden propfyldt med erhvervspolitisk interesserede medarbejdere, så er der masser af muligheder for at udfolde interessen i Aalborg. Byen bugner nemlig med nye tiltag og arrangementer, der har til formål at skabe dynamik, udvikling og vidensdeling blandt adskillige erhverv.

Innovation, økonomi og infrastruktur er ofte på programmet, hvis man bliver inviteret til et foredrag eller en vidensdeling session der omhandler erhvervspolitik. Dette kan man engagere sig i, hvis man besøger Aalborg, men hvordan kan man finde disse? Det kan du læse mere om i denne artikel.

Søg internt i virksomheden

Det er klart, at den nemmeste måde at opsøge og finde erhvervspolitisk interesserede, er, at finde dem inden for virksomhedens egne vægge. Her kan man blot sende en mail ud, eller hvis virksomheden har et intranet så lave et opslag der, hvor man søger efter interesserede til en snak eller til at mødes en gang om ugen.

Det kan altid være muligt at udvide til andre virksomheder senere, og disse kan, som regel, findes på LinkedIn.

Søg online på LinkedIn

Internettet er et fantastisk sted, hvor man som regel kan finde lige præcis det, man søger. Går man på LinkedIn og laver et opslag, kan man naturligvis afvente og se, om der er nogle erhvervspolitisk aktive der reagerer på det, men der er også andre måder at gøre det på.

LinkedIn er et stort netværk, hvor man altid kan søge på personer, stillinger eller for denne sags skyld, emner. Søg efter erhvervspolitik, eller erhvervspolitiske emner såsom innovation eller iværksætteri, så dukker der ofte opslag eller personer frem, der har noget med disse emner at gøre.

Tilmeld virksomheden en organisation

Er man virkelig engageret, og ønsker at finde et allerede eksisterende netværk, er det oplagt at tilmelde virksomhedens interesserede i en organisation eller forening. Indmelding i en organisation eller forening gør, at man bliver inviteret til sociale arrangementer, der har med ens interesser at gøre.

Denne slags organisationer kan også stable udflugter eller rejer på benene, så medlemmerne kan komme ud og opleve deres interesser i stedet for blot at tale om dem, hvilket især kan give en masse til de, som interesserer sig for erhvervslivet. Eksempelvis formidler Erhvervs Norddanmark erhvervspolitik og erhvervsliv i Aalborg og øvrig Nordjylland.