Hvis du er ved at starte din virksomhed op, udvide den eller blot skifte lokation, så er der flere overvejelser at tage i spil, når du skal på jagt efter din nye arbejdsplads. Her kan du læse om nogle af de ting, der kunne gøre sig gældende for dig.

Vælg det rigtige område

Først og fremmest er beliggenheden en væsentlig faktor, når vi taler om, hvor du skal placere dine kontorlokaler. Hvad giver mening for virksomheden? Er det at ligge i midtbyen, eller måske et sted for sig selv?

Derudover kan det være en god idé at overveje, om stedet er lettilgængeligt for dine medarbejdere. Hvordan ligger det fx i forhold til motorvej, men også om der er parkeringsplads tilknyttet – eller i så fald, hvor der er nogle parkeringspladser.

Gode lokaler, der fremmer arbejdsdagen

Har du udset dig et godt område, hvor der endnu er tomt? Drømmer du om at helt nye og friske lokaler til din virksomhed? Så kan du overveje at sætte helt nye lokaler op. Overvej fx modulbyggeri, hvor du får mange muligheder for at sammensætte din drømmebygning, som det passer til dit firmas behov. Læs mere her om bæredygtigt modulbyggeri .

Det kan også være en idé at leje kontorfaciliteterne. Enten kan du finde en bygning, I kan blive en del af, eller du kan undersøge leje af pavillon . Dyk ned i dine muligheder, så du finder frem til det helt rigtige for din virksomhed.

Indretning af kontorpladserne

Gode rum, som dine medarbejdere skal sidde i, bør være indrettet hensigtsmæssigt. Find frem til nogle gode og ergonomiske kontorløsninger, så I kan få nogle gode rum, der passer perfekt til jeres arbejdsdag. Møblement, som er behageligt og praktisk, er nærmest et must til de lange kontordage. Skriveborde, kontorstole, reoler og IT-udstyr skal der til. Overvej, hvordan inventaret står bedst muligt, så det både udnytter rummene bedst muligt og giver et godt flow, når man skal bevæge sig gennem lokalerne. Det må heller ikke virke for presset.

Sørg for et godt indeklima på arbejdspladsen. Udluftning og varme kan være vigtigt i løbet af dagen. Har I mange eller store vinduer, kan det være en fordel at indkøbe nogle gardiner, så lyset ikke generer computerskærmene.

Så er det bare at sætte jagten ind! Nu er du i hvert fald klædt godt på til at starte.