Har du fået hård hud på hælene efter at have gået rundt på arbejdet i mange timer hver eneste dag?

Hård hud er ikke nødvendigvis noget, der generer, men det kan føles ru og er sjældent noget, man forbinder med velvære. Til gengæld kan det føles helt utroligt fantastisk for alvor at få blødt op, så huden bliver blød igen.

Et fodbad kan gøre underværker, og det anbefales helt bestemt at få blødt fødderne lidt op på den måde. Det er velvære, og ud over at give luft til dine fødder, kan det også være med til at få dig til helt personligt at føle dig mere ovenpå. Det er et godt tidspunkt bare at lade tankerne flyve, så du kan tænke på alt eller intet, mens du sidder med fødderne i blød.

Efter fodbadet kan du smøre fødderne i en fodcreme fra https://australian-bodycare.dk/ . Her forhandles mange forskellige produkter, der alle sigter mod ultimativ kropspleje, så du kan opnå absolut velvære. Alle produkterne indeholder den naturlige olie, Tea Tree Oil, der er med til at skubbe kroppens egne funktioner i gang, så du i fremtiden også vil opleve, at dine fødder bliver ved med at være bløde. Det kræver ikke særligt meget, og handler primært om, at du får smurt fødderne en gang eller to om dagen. Du kan for eksempel gøre det før du går i seng og tage et par strømper på, så fugten bliver ved med at være ved dine fødder, til den er trukket godt ind.

Produkter til hele kroppen

Serien af produkter rangerer fra håndsæbe over bodylotions til shampoo. Det kan være, du ikke har haft held med de mange andre produkter, du har prøvet mod tør ud. Forskellige produkter til hudpleje er tit fyldt med forskellige former for kemikalier. Selvom de er testet og måske virker for nogle, så vil andre ikke få gavn af den type produkter. Med naturlige olier er det en anden sag, for her er det kroppens egne mekanismer, der får lidt hjælp til at komme ordentligt i gang.

Naturlige olier kræver ikke en indlægsseddel. Det er meget sjældent, der opstår en allergisk reaktion, men ligesom med alle andre produkter, der skal benyttes på huden, anbefales det altid, at man tester det på et lille område først, så man er helt sikker på, at man kan tåle den. Det er så ærgerligt at have påført creme over hele kroppen for så at finde ud af, at man på ingen måde kan tåle det.

Hvis du godt kunne tænke dig at købe lidt forskellige produkter, der passer godt sammen, kan du enten søge rundt på hjemmesiden og selv finde ud af, hvad der ville give mening for dig at købe, men hvis du synes, det er svært at finde ud af, hvad der er op og ned, så er der også lavet sæt med flere produkter samlet, så du ikke selv skal sidde og sammensætte de forskellige ting på den rigtige måde. Det kan blandt andet være bodylotion, shampoo og balsam.