torsdag, maj 23, 2024

5 Upcoming Nike Air Jordan Releases i juli 2023

Er du en sneaker-entusiast eller samler? Hvis ja, så har vi noget spændende og godt nyt til dig. Juli måned er lige rundt om hjørnet og det betyder, at der kommer mange spændende nye Jordan udgivelser på markedet.

Vi har gennemgået de 5 bedste udgivelser og giver her et overblik over de stilfulde designs, som vil få alle sneakerheads til at kaste sig over dem.

Så hop ind i din skoforretning eller online butik i juli måned for at få fingrene i disse must-have sneakers. Men lad os se nærmere på de forskellige modeller og finde ud af hvilke design der er værd at investere i!

Air Jordan 1 Low “UNC to Chicago”

Denne kommende udgivelse af Nike Air Jordan 1 Low er planlagt til at blive frigivet den 7. juli 2023. Denne sneaker har en farverig colorway, der består af hvid læderoverdel med blå overlæder og sorte accenter. Skoen har også et blåt Jumpman-logo på “tungen” og et sort Nike Air-logo på hælen.

Denne Air Jordan 1 Low “UNC to Chicago” er en ikonisk sneaker, der er inspireret af Michael Jordans college karriere ved University of North Carolina og hans professionelle karriere ved Chicago Bulls. Det er den perfekte sneaker til alle sneakerheads og Air Jordan-fans, der ønsker at hylde deres helt.

Denne sneaker er det perfekte valg for alle, der ønsker at hylde Michael Jordans college og professionelle karriere. Den farverige colorway og detaljerede design gør denne sneaker til et must-have for alle sneakerheads. Og med en vejlende pris ved release på ca. 1100 kr., er denne sneaker et godt køb.

Air Jordan 1 Low “Light Smoke Grey”

Der er ikke noget som en klassisk Air Jordan 1, og denne nye udgivelse er ingen undtagelse. Den 15. juli 2023 vil Nike frigive en ny Air Jordan 1 Low i en colorway, der er lige så stilfuld som den er moderne. Dette skud af Air Jordan 1 Low er udstyret med en lys røget grå læderoverdel, hvide overlæder og sorte accenter. Det har også et hvidt Jumpman-logo på ”tungen” og et sort Nike Air-logo på hælen.

Denne moderne version af Air Jordan 1 er en perfekt kombination af klassisk design og moderne detaljer, og er et must-have for alle sneaker-entusiaster. Den vejlende pris ved release er ca. 1100 kr., så det er en god investering for alle der vil holde deres samling frisk og opdateret.

Air Jordan 1 Low ”Light Smoke Grey” er den perfekte kombination af klassisk design og moderne detaljer, og er et must-have for alle sneaker-entusiaster. Det er en sko, der både vil se godt ud og vare i lang tid. Det er det perfekte eksempel på, hvordan du kan opdatere dit look uden at gå på kompromis med komforten.

Air Jordan 11 Low “Cool Grey”

Den 22. juli 2023 kommer Nike til at udgive et nyt Air Jordan 11 Low-design, der er inspireret af den ikoniske “Cool Grey”-farvepalet. Dette design har en cool grå patentlæderoverdel med hvide og metalliske sølvaccenter, der giver en fantastisk kontrast.

Skoen har også en klar sål med en carbonfiberstang, der giver den ekstra styrke og stabilitet. Denne Air Jordan 11 Low er perfekt til enhver sneaker-entusiast, der ønsker at udvide deres samling med et ekstraordinært design.

Den vejlende pris ved release er ca. 1800 kr. Air Jordan 11 Low “Cool Grey” er et must-have til enhver sneaker-samler, der elsker at have de nyeste designs. Dette design er en klassiker, der aldrig vil gå af mode.

Vær klar til at lægge dine hænder på et par af disse ikoniske sko, når de bliver udgivet den 22. juli 2023.

Air Jordan 36 “PSG”

Den 29. juli 2023 slipper Nike et særligt samarbejde med Paris Saint-Germain (PSG), der hedder Air Jordan 36 ”PSG”. Denne sneaker har en sort overdel med metalliske guld- og universitetsrøde accenter. Det er en del af Nike og PSG’s løbende samarbejde, der tager inspiration fra fodboldklubben.

Skoen har også PSG-logoet på tungen og hælen, hvilket giver den et cool og eksklusivt udseende. Det er en af ​​de mest unikke og bemærkelsesværdige Nike Air Jordan-udgivelser, som vi har set i lang tid.

Vejlende pris ved release ca. 1900 kr.

Hvis du er en sneaker-entusiast, der leder efter et stilfuldt og cool design, er Air Jordan 36 ”PSG” et must-have. Dette er den perfekte mulighed for at skille sig ud fra mængden og vise din stil.

Air Jordan 3 “Palomino”

Denne Air Jordan 3 er en særlig udgivelse, da den markerer 35-års jubilæet for Air Jordan 3. Den kommer i en unik colorway af lys orewood brun/metallic guld og lys britisk tan-palomino.

For at fejre denne milepæl, er der blevet tilføjet nogle unikke features, som gør denne sneaker helt speciel. Det prægede elefantprint på tåen og hælen og det synlige luftpudeelement i mellemsålen giver et moderne twist til denne ikoniske sneaker.

Nike Air Jordan 3 “Palomino” vil blive udgivet den 29. juli 2023, og vejlende pris er ca. 1300 kr. Dette er en sneaker, som du ikke vil gå glip af, hvis du er en sneaker-entusiast eller samler.

Konklusion

Juli 2023 lover at være en spændende måned for sneaker-entusiaster og samlere med fem nye Nike Air Jordan udgivelser på vej.

Nike Air Jordan-serien annoncerer fem spændende nye udgivelser i juli 2023, der byder på unikke og ikoniske designs, som sneaker-entusiaster og samlere vil elske.

Så vær klar fra den 7 juli, hvor den første release lander.

Relaterede artikler

Seneste nyheder